fbpx

Bosch își extinde activitățile de dezvoltare în București

Data publicării:

Centru de Inginerie Bosch își extinde activitățile de dezvoltare în București. Inginerii vor lucra la proiecte de ultimă generație în ariile mobilității automatizate, electrice și conectate, în cadrul unui model de lucru hibrid.

Directorul Centrului de Inginerie Bosch, Tobias Matter, susține că Centrul de Inginerie Bosch din Cluj și-a crescut activitățile de dezvoltare în ultimii ani și că deține diverse proiecte globale, având peste 1.000 de ingineri care lucrează pentru dezvoltarea viitorului. Tot el menționează: „Consolidarea poziţiei Centrului de Inginerie, prin creşterea responsabilităţii locale şi a numărului de proiecte, oferă şansa experţilor noştri de a contribui activ la procesul de transformare a companiei în lider de AIoT la nivel global”, informează Agerpres.

Datorită extinderii, Centrul de Inginerie Bosch susține că este planificată și o creștere a numărului de angajați în perioada următoare.

Șeful Departamentului de Inginerie a sistemelor de percepție video din cadrul centrului de inginerie din Cluj și coordonatorul proiectului de extindere a activităților de dezvoltare Bosch din România, Cătălin Golban, menționează că lansarea proiectului-pilot de extindere reprezintă un adevărat succes și că: „Peste 20 de ingineri software din zonă, cu grad mare de expertiză, au fost deja integraţi în echipele noastre de dezvoltare. Mă bucur că am reuşit să îi integrăm rapid pe noii noştri colegi în echipele existente, în ciuda colaborării majoritar digitale. Pandemia de Covid-19 a adus cu sine şi o schimbare a paradigmei de muncă, preponderent digitală, iar Bosch s-a adaptat, într-un ritm alert, reuşind să formeze echipe hibride eficiente, bazate pe încredere, pe o bună colaborare şi orientare spre rezultate şi mai puţin pe prezenţa fizică constantă la birou”, conform aceleași surse.

Bosch este un lider global de furnizare de tehnologii și servicii cu aproximativ 401.300 de angajați în întreaga lume. Anul trecut, compania a raportat vânzări de 78,8 miliarde de euro. În România, grupul Bosch este înființat de 27 de ani și are aproximativ 8.160 de angajați în cinci entități cu vânzări estimate de aproximativ 448 milioane de euro.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...