fbpx

Autoarea eseului „Cum să-ți ucizi soțul” este cercetată la patru ani după moartea soțului

Data publicării:

Nancy Cramptom Brophy este o autoare de romane de dragoste, care a redactat un eseu cu titlul macabru „Cum să-ți ucizi soțul”, în care oferea și detalii pentru a săvârși actul. Soțul ei, Daniel Brophy, a fost omorât pe 2 iunie 2018, iar Nancy a fost acuzată de uciderea soțului ei.

Victima a fost ucisă în jurul orei 07:30 dimineața când se afla la Institutul Culinar din Oregon unde era profesor. Daniel Brophy era singur în bucătărie când s-a întâmplat crima, deci nu există martori oculari iar cei care l-au găsit au fost chiar elevii săi.

Moartea sa a rămas un mister până în acest moment căci nu au existat semne de jaf sau de forță de luptă și autoritățile nu au făcut public niciun alt suspect. Soția sa a postat pe rețelele sociale a doua zi după crimă un mesaj despre decesul lui Daniel Brophy.

„Am o veste tristă de povestit. Soțul și cel mai bun prieten al meu, Chef Dan Brophy, a fost ucis ieri dimineață. Mă lupt să înțeleg totul acum. În timp ce apreciez răspunsurile sunt copleșită. Pentru aceia dintre voi care îmi sunt apropiați și simt că acest lucru merita un telefon, aveți dreptate, dar mă lupt să dau sens la tot ce se întâmplă acum”, a susținut femeia. Procesul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a început de ieri și se spune că va dura în jur de șapte săptămâni.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

9 din 10 părinți din mediul rural spun că vederea copiilor a fost afectată în pandemie

Conform unui studiu World Vision România, peste 90% dintre ...

George W.Bush a încurcat într-un discurs Ucraina cu Irakul

Fostul președinte al Statelor Unite, George Bush, a ținut...

Cruzimea față de animale – pedepsită pe măsură

În Monitorul oficial a apărut o nouă lege care...

Decizia Greciei cu privire la sezonul estival

Pentru că urmează sezonul estival și Grecia își așteaptă...