fbpx

Ateliere de educație financiară vor fi introduse în 7 școli din județul Suceava

Data publicării:

Șapte școli din județul Suceava vor beneficia de ateliere de educație financiară, în perioada aprilie-iunie 2022, oferite de Banca Comercială Română, în cadrul proiectului ,,Mini Rugby pentru toți”, al Fundației Te Aud România.

Proiectul promovează valorile rugby-ului, de  orice vârstă, conceptul de rugby, disciplină, pasiune, solidaritate, respect, integritate.

Gabriela Popescu, președintele Te aud România, transmite că își propun să dărâme ,,mitul potrivit căruia şcoala şi sportul sunt diametral opuse – concepţii cu care mulţi dintre noi am crescut”. ,,Astfel, şcolile participante în cadrul proiectului beneficiază de activităţi de dezvoltare personală şi deprinderi de abilităţi”.

Prin acest proiect, tinerilor li se oferă ,,oportunitatea dezvoltării unui set de abilităţi de viaţă care să-i ajute să devină adulţi independenţi financiar”. ,,Educaţia financiară îi ajută să aspire spre un viitor mai bun, fie că vorbim de modul în care tinerii se raportează la bani, fie că discutăm despre decizii informate care să le permită accesul la bunăstare”, declară Directorul de Comunicare BCR, Andreea Nicoleta Deliu- Pașol.

La momentul actual, în proiectul,, Mini Rugby” sunt înscrise doar 7 școli, însă în lunile următoare, fiecare școală va beneficia de educație financiară, oferită de BCR, pentru elevii din clasele 0- VIII.

Parteneriatul dintre Fundația Te Aud România și Banca Comercială Română a fost inițiat în anul 2017, iar până în prezent a avut peste 500 de beneficiari din județul Suceava. Banca Comercială Română are cel mai amplu program de educație financiară, la nivel național.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

O nouă ediție a Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni se va desfășura în perioada 16-21 august

Cea de-a treia ediție a Forumului Studenţilor Români de...

Universitatea Transilvania din Brașov găzduiește o Școala de Vară dedicată sustenabilităţii

Universitatea Transilvania din Braşov reprezentată de către Departamentul de...