fbpx

Actorul Jim Carrey anunță că se pensionează

Data publicării:

Născut pe 17 Ianuarie 1962, în Ontario, Canada, are o carieră în lumea cinematografică de peste 40 de ani. Jim Carrey, actor de comedie, producator și scenarist,  declară că se gândește să se retragă din lumina reflectoarelor.

„Ascultaţi, mă voi retrage. Fără îndoială. Sunt mai degrabă serios. Asta depinde. Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur şi care va marca publicul cu siguranţă, aş putea continua, dar iau o pauză. Am impresia, este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată în public, că m-am săturat de asta. Am făcut destule lucruri. Este suficient”, a fost ceea ce actorul în vârstă de 60 de ani a susținut legat de cariera sa.

Jim Carrey a fost invitat la emisiunea „Acces Hollywood”, unde a discutat liber despre această retragere din industria filmului. „Îmi place foarte mult viața mea liniștită și îmi place foarte mult să pun vopsea pe pânză și îmi place foarte mult viața mea spirituală și simt că – și asta este ceva ce s-ar putea să nu mai auzi vreodată de la o altă celebritate spunând– am destul.”, a povestit Carrey despre pasiunea sa nouă și anume pictatul.

Actorul are în spate 40 de ani de carieră, iar printre filmele sale se numără: „Ace Ventura”, „The Mask”, „Batman Forever”, „The Cable Guy”, „Man on the Moon”, „Me, Myself & Irene”, „Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events”, „Fun with Dick and Jane”, „The Number 23”, „The Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, „How the Grinch stole the Christmas”, „Dumb and Dumber” și cel mai recent film al său: „Sonic the Hedgehog”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...