fbpx

Actorul Bruce Willis renunță la actorie la vârsta de 67 de ani

Data publicării:

Cunoscutul actor din seria de filme „Die Hard” a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare care afectează capacitatea unui individ de a mai comunica. Anunțul a fost făcut de Rumer Willis, fiica actorului cu Demi Moore.

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile de comunicare. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se retrage din actorie, care a însemnat atât de mult pentru el (…) Aşa cum spune întotdeauna Bruce, trăieşte viaţa la maximum. Împreună, intenţionăm să facem asta”, se prezintă în mesajul postat de fiica lui Bruce Willis pe rețelele sociale. „Este o provocare pentru familia noastră şi suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea şi susţinerea pe care aţi arătat-o”, mai transmite familia actorului.

Afecțiunea de care suferă Bruce Willis apare în urma unui atac cerebral sau traumatism cranian iar acestea împiedică pacientul să comunice în mod obișnuit. Nu există un leac pentru boală, dar există posibilitatea de a urma ședințe de logopedie. „Afazia poate să afecteze capacitatea oamenilor de a vorbi, de a scrie şi de a înţelege un limbaj, atât în formă orală, cât şi scrisă”, susțin specialiștii.

Actorul a debutat în anii 80, însă el a lăsat o amprentă în lumea filmului după ce a apărut în seria „Die Hard/Greu de ucis”, care a început în 1988 și s-a finalizat în 2013 cu „A Good Day to Die Hard”. În total, filmele sale au avut încasări de cinci miliarde de dolari.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...