fbpx

AUR: ,,Cei care astăzi își bat joc de românii din diaspora, vor plăti la vot”

Data publicării:

Alianța pentru Unirea Românilor(AUR) face cunoscut faptul că partidele PNL, PSD, UDMR și USR nu acceptă ca românii din diaspora să voteze. 

În ședinta din 29 martie 2022,  a Camerei Deputaților a Comisiei,  partidul AUR a propus crearea mai multor secții de votare în străinătate, iar celălalte partide au refuzat.
,,Coaliția toxică a sistemului respinge pe bandă rulantă proiectele bune ale AUR și conservă privilegiile nomenclaturii. Nu ne lăsăm intimidați. Vom lupta până la capăt, iar din 2024 ne vom impune proiectele și vom da țării o guvernare de Calitate! Cei care astăzi își bat joc de românii din diaspora, vor plăti la vot.”, a declarat președintele AUR, George Simion.

De asemenea, Ramona Lovin, secretar general-adjunct AUR, spune că ,,avizul negativ confirmă încă o dată că toate partidele parlamentare, cu excepția AUR, practică un discurs demagogic” și ,,reprezintă o palmă dată românilor din străinătate,care, la ultimele alegeri, nu au votat așa cum a dorit sistemul, ci conform propriei lor conștiințe”.
AUR face un ultim apel către partidele PNL, PSD, UDMR și USR pentru a-și revizui decizia, anume să fie de acord cu propunerea lor legislativă și să voteze în plenul Camerei Deputaților.

Partidul AUR a fost înființat la 1 decembrie 2019. Acesta a înregistrat succese minore la alegerile locale din 2020, dar a ajuns în Camera Deputaților drept a patra cea mai puternică forță la alegerile generale din același an.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...