fbpx

500.000 euro au fost alocați pentru aplicația L!NK de către MOCAPP

Data publicării:

MOCAPP a alocat 500.000 de euro pentru aplicația L!NK și pentru intrarea pe piața din UK. Ea reprezintă o companie tech care ajută brandurile să își crească vânzările online prin tool-uri digitalizate.

L!INK este un nou produs software dedicat pieței eCommerce și deține un algoritm proprietar unic. Acesta ajută magazinele online cu prezența pe piața internațională și să-și crească vizibilitatea și vânzările cu ajutorul influencerilor care sunt deja în baza de date a clienților.

„De la prima noastră prezență pe SeedBlink din 2020, valoarea companiei a crescut de la 2.4 milioane € la 3.8 milioane € , iar în portofoliu s-a adăugat un nou produs, L!INK, care îi ajută pe marketerii din comerțul online să își pună procesele pe pilot automat. Vom folosi investiția pe care o ridicăm prin SeedBlink pentru marketing și vânzări în Marea Britanie, precum și pentru dezvoltarea de noi funcționalități în aplicație, patente și creșterea echipei suport în UK”, spune Florin Grozea, fondator și CEO MOCAPP.

Aplicația L!NK împreună cu procesele sale au fost validate de către Shopify, unde este deja funcțională. În primele trei luni de la lansare, peste 200 de magazine din 41 de țări au folosit-o pentru a identifica clienții influenți și pentru a obține recenzii autentice despre produse, cât și pentru a genera mai multe vânzări, conform sursei menționate anterior.

Produsul software se adresează brandurilor eCommerce B2B, retail și D2C (direct to consumer) din Uniunea Europeană (UE) și Marea Britanie. Desigur, brandurile trebuie să aibă venituri lunare între 50.000€ și 250.000€.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Din septembrie, interacțiunea cu persoanele juridice se va desfășura exclusiv online

Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3 continuă...

Robochat Maria, primul consilier vocațional digital

Primul consilier vocațional digital a apărut și se numește...

Decizie luată de Parlamentul European în legătură cu dispozitivele mobile

Comisia Europeană a venit cu o propunere care a...