fbpx

Taberele copiilor achitate cu vouchere de vacanță

Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a promulgat un act normativ cu ajutorul căruia legea cu privire la voucherele de vacanță va fi modificată, iar acestea vor putea fi folosite de părinți pentru achitarea taberelor.

Actul a fost semnat de către președinte în urma ordinului comun stabilit de miniștrii Educației și Finanțelor în Camera Deputaților. „Voucherele de vacanță pot fi utilizate și pentru acoperirea cheltuielilor cu taberele școlare, naționale sau tematice, organizate pe teritoriul României, la care participă copilul titularului.”.

Referitor la voucherele din anii anteriori care nu au fost folosite, Asociația Națională a Agenților de Turism (ANAT) a specificat că aceste pot fi utilizate până la data de 30 iunie 2022 – ”perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță emise în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2020, indiferent de suport, se prelungește până la data de 30 iunie 2022.”. Tichetele din acest an pot fi utilizate în același timp cu cele anterioare.

Acestea pot fi folosite doar în România de către posesor, nu se acceptă un alt beneficiar. Condiția achitării serviciilor cu tichetele este că trebuie să existe minim o noapte de cazare în locul respectiv.

În agențiile de turism licențiate e găsit pachetul turistic complet care conține cel puțin o noapte de cazare și pe lângă aceasta, transport, programe turistice opționale, servicii de masă și servicii balneare.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Numere de înmatriculare verzi pentru mașinile electrice

Primul număr pentru o mașină nepoluantă a fost eliberat...

Persoane fizice și juridice amendate cu 1.500 lei pentru tulburarea liniștii publice

În urma mai multor sesizări făcute de cetățeni pentru...

În urma unor controale, 6 depozite de legume din România au fost sigilate

Potrivit reprezentanților ANAF, au fost desfășurate controale la importatorii...

România este nevoită să combată traficul de persoane

Pentru a putea primi achiziții de armament din SUA,...