fbpx

Will Smith demisionează din Academia de Arte și Științe Cinematografice

Data publicării:

În urma incidentului de la ultima gală a Oscaruri, în care Will Smith l-a lovit pe comediantul Chris Rock, actorul a decis să se retragă din Academie. „Voi accepta pe deplin orice consecințe pentru comportamentul meu. Lista celor pe care i-am rănit este lungă și îl include pe Chris, familia sa, mulți dintre prietenii mei dragi și cei dragi, toți cei prezenți și publicul de acasă”, a afirmat Smith în urma demisiei sale.

„Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de nescuzat. „Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită”, a continuat actorul conform Sky News.

Pe 27 martie 2022, a avut loc gala premiilor Oscar, unde Chris Rock a făcut o glumă despre părul soției lui Will Smith, aceasta suferind de alopecie care cauzează căderea părului. Atunci, Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe comediant chiar înainte să prezinte categoria cel mai bun documentar.

Deși actorul a demisionat din Academie și nu mai are drept de vot în cadrul acesteia, el încă poate și nominalizat pentru premii în viitoarele sale ecranizări. Incidentul urmează să fie discutat pe 18 aprilie la o ședință a consiliului de administrație, pentru a aplica sancțiuni suplimentare.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...