fbpx

Vladimir Putin în ochii oamenilor – dictator sau criminal?

Data publicării:

Acțiunile realizate de președintele Rusiei pe parcursul vieții sale au determinat oamenii să își formeze o părere despre el. Reputația sa a fost cel mai mult afectată de invazia pornită în Ucraina.

Dacă înainte existau oameni care îl apreciau pe conducătorul rus pentru coerența cu care lua decizii pentru poporul său, pentru coloana vertebrală pe care o avea și pentru motivația de a ajuta Rusia să evolueze, acum, acesta este criticat, jignit și judecat de o mulțime de oamenii, indiferent de naționalitatea lor. Motivele pentru care a început războiul sunt înțelese doar de oligarhii ruși, cei care îl susțin în această acțiune de a-și demonstra puterea.

Începând cu 24 februarie 2022, ziua în care Ucraina a fost invadată, prin intermediul internetului au fost postate numeroase știri care nu îl pun pe Putin într-o imagine favorabilă, tweet-uri, înregistrări în care este criticat și chiar tricouri făcute de companiile de marketing care sunt împotriva războiului.

Conflictul din prezent influențat oamenii într-o măsură foarte mare. Mulți își arată prin postări online frustrările, furia. Cei cu aptitudini în domeniul IT, hakerii au spart rețeaua care proteja documentele private ale Rusiei, astfel încât au aflat secrete importante. Motivul acestei acțiuni a fost ura acumulată față de conducătorul Rusiei și susținătorii săi.

Potrivit Observatorului Spaniol, există grupuri anti-Putin pe Telegram, Facebook, Whats App unde se dezbat subiecte legate de război și se postează opinii negative. În plus, motoarele de căutare ale internetului au fost influențate de ultimele evenimente , lucru care a dus la asocierea lui Vladimir Putin cu termeni de tipul „război”, „avere personală”, „genocid în Ucraina” sau „otrăvire”.

În ultima lună au existat multe informații postate online despre președintele Rusiei în legătură cu averea pe care o are în străinătate, copiii pe care îi ascunde, amantele, dar și planurile sale. Nu există o sursă complet sigură care poate valida aceste informații, dar acțiunile lui Vladimir Putin au demonstrat că nimic nu e imposibil.

Așa cum președintele american Joe Biden l-a caracterizat pe omologul său rus “un criminal de război”, există o mulțime de oameni care îi împărtășesc părerea în urma atacului împotriva Ucrainei.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

România este prezentă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid

ARCO Madrid, unul dintre principalele târguri de artă contemporană...

Pentru prima dată de la începutul războiului, Putin pleacă din Rusia

Războiul ruso-ucrainean a izbucnit la data de 24 februarie,...

Curtea Supremă din SUA a stârnit numeroase reacții în urma deciziei de a interzice avortul

Atât liderii internaționali, cât și oamenii obișnuiți au avut...

O copie rară a primului volum din seria „Harry Potter” va fi scoasă la vânzare

Cartea  "Harry Potter and the Philosopher's Stone" va fi...