fbpx

Verde pentru „prima bătaie”!

Data publicării:

Deputații UDMR punctează iar. Pentru că niciun program din seria „prima/primul…” nu a dat greș, aceștia s-au gândit să implementeze și programul „Prima bătaie” iar demersul se pare că le reușește. Paradoxal, nu numai cu complicitatea tradițională a PSD dar și cu largul aport al celor de la USR. Ce spune Ion Stelian, deputat USR: „Nu doar prima bătaie este scuzabilă, în sensul că se pot împăca ori de câte ori doresc. Aşa e acum. Pe viitor, nu se vor mai putea împăca ori de câte ori doresc”
Adică bate din prima cât poți, că pe urmă nu mai e gratis. Și cum în România e considerat firesc ca femeia să fie considerată inferioară bărbatului, această atitudine nu poate decât să incite și la mai multă violență. Că la a doua bătaie deja ajungi la închisoare… cui mai folosește, dacă prima bătaie a fost fatală?
Reamintim că Senatul a adoptat tacit proiectul depus de UDMR, potrivit căruia „un agresor poate scăpa de acuzaţii dacă este la prima abatere şi dacă îşi convinge soţia sau iubita să-l ierte”. Acum totul depinde de voturile din Camera Deputaților.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...