fbpx

Verde pentru „prima bătaie”!

Data publicării:

Deputații UDMR punctează iar. Pentru că niciun program din seria „prima/primul…” nu a dat greș, aceștia s-au gândit să implementeze și programul „Prima bătaie” iar demersul se pare că le reușește. Paradoxal, nu numai cu complicitatea tradițională a PSD dar și cu largul aport al celor de la USR. Ce spune Ion Stelian, deputat USR: „Nu doar prima bătaie este scuzabilă, în sensul că se pot împăca ori de câte ori doresc. Aşa e acum. Pe viitor, nu se vor mai putea împăca ori de câte ori doresc”
Adică bate din prima cât poți, că pe urmă nu mai e gratis. Și cum în România e considerat firesc ca femeia să fie considerată inferioară bărbatului, această atitudine nu poate decât să incite și la mai multă violență. Că la a doua bătaie deja ajungi la închisoare… cui mai folosește, dacă prima bătaie a fost fatală?
Reamintim că Senatul a adoptat tacit proiectul depus de UDMR, potrivit căruia „un agresor poate scăpa de acuzaţii dacă este la prima abatere şi dacă îşi convinge soţia sau iubita să-l ierte”. Acum totul depinde de voturile din Camera Deputaților.

Categorii:
Articolul precedentSTB, lada cu fier vechi
Articolul următorEste Bucureștiul imun la COVID?

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...