fbpx

Val de amenzi pe plajele de la Vadu, Corbu și Midia

Data publicării:

Plajele Vadu, Corbu și Midia au fost din nou pline de turiști în primul weekend din august. Mediu propice pentru răspândirea virusului.
Inspectorii ecologi ai ARBDD împreună cu reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Constanța au estimat aproximativ 13.600 de turiști și 1.400 de autovehicule, campați ilegal, fiind aplicate 112 amenzi în valoare de 28.000 lei și 69 de avertismente.
„Din păcate, comportamentul iresponsabil al unor turiști generează impact negativ asupra habitatelor costiere”, au afirmat cei de la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Poștașul nu mai sună de loc, fuge direct cu banii de pensii, dar tot e prins

Poştaş din Argeș, anchetat pentru furtul pensiilor și acuzat că a semnat în fals pentru primirea banilor în locul destinatarilor.

Redeschiderea anchetei în dosarul 10 august, amânată de Curtea de Apel

Curtea de Apel Bucureşti va dezbate luni cererea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva şefilor Jandarmeriei în dosarul „10 august”.

La presiunea opiniei publice, DIICOT redeschide dosarul evenimentelor din 10 august

​​Șefa DIICOT, Giorgiana Hosu, a dispus infirmarea soluției de clasare a acuzațiilor vizându-i pe șefii jandarmeriei în dosarul 10 august.

Justiția română interceptează interceptările lui Blejnar

Sute de interceptări obţinute de SRI în baza mandatelor de supraveghere tehnică, folosite de DNA în dosarul fostului şef ANAF Sorin Blejnar au fost anulate de judecătorii de la Curtea de Apel București.