fbpx

USR și PLUS, un partid cu doi copreședinți și o singură cârmă

Data publicării:

Într-un Congres desfăşurat online, sâmbătă, USR şi PLUS au adoptat protocolul de fuziune a celor două partide. Partidul se va numi „USR PLUS” si va avea doi copreședinți: Dan Barna și Dacian Cioloș.
USR și PLUS au aprobat fuziunea astfel: în USR au votat 76,1% pentru „DA”, iar în PLUS au fost 83,43% voturi pentru „DA”.
Liderul USR, Dan Barna, a declarat că cele două formațiuni împreună sunt și mai hotârâte să lupte pentru idealurile și principiile lor, iar voința de a schimba România în bine este începând de sâmbătă „și mai puternică”.

În urmă cu puțin timp Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS. Am fost împreună de la început, am fost puternici în alianță, unirea este un pas firesc. Este ceea ce și-au dorit membrii noștri, este ceea ce ne-a cerut electoratul. Vechile partide au avut timp de 30 de ani șansa să dovedească ce pot să facă. Acum e rândul generației noastre să decidă cum va arăta această țară.”, a scris Dan Barna pe Facebook, după aprobarea fuziunii celor două partide.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...