fbpx

Rusia lucrează la un program care va permite străinilor să se vaccineze cu Sputnik V, în Rusia

Data publicării:

Pe contul oficial de Twitter Sputnik V, a apărut un anunț conform căruia, începând din luna iulie, străinii care vor să se vaccineze cu Sputnik V, o pot face chiar în Rusia. Autoritățile ruse, lucrează deja la programul care va permite străinilor șansa de a se vaccina în Rusia cu Sputnik V.

„Vaccinare cu Sputnik V în Rusia! Cine este interesat? Urmăritorii noştri de pe reţelele de socializare vor fi primii invitaţi să primească #SputnikVaccinated în Rusia, când va începe programul. Lucrăm pentru a începe acest program în iulie”, se arată în postarea făcută pe Twitter, însoțită de o fotografie cu oameni aflaţi lângă un avion inscripţionat cu Sputnik.

Fondul suveran de investiţii RDIF al Rusiei, care comercializează Sputnik V la nivel global şi care gestionează contul Twitter, a refuzat să ofere detalii. Însă declarat ca mai multe detalii vor fi oferite în momentul în care va fi lansat programul.

Vaccinul în două doze este disponibil în Rusia pentru proprii cetăţeni sau pentru străinii care au permis de şedere permanentă sau de şedere temporară.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Centru de Mari Arşi în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din...