fbpx

Programul Rabla Local începe luni, 31 iulie

Data publicării:

Programul Rabla Local începe luni, 31 iulie, în sectorul 2. Acest program are ca scop eliminarea rapidă a mașinilor foarte vechi în 2023. 

Primăria Sectorului 2 a semnat cu Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) contractul de finanţare în valoare totală de 7,2 milioane de lei pentru casarea a 3.000 de maşini vechi, pentru Programul Rabla Local.

Cei care vor să se înscrie în program, persoane fizice, trebuie să își facă un cont de utilizator pe site-ul AFM, înainte de toate. Apoi, începând de luni, ora 10:00, se pot înscrie în program cu contul de utilizator.

Administraţia Fondului pentru Mediu este cea care permite proprietarilor de autovehicule uzate, celor care se încadrează în anumite criterii de eligibilitate, să îşi creeze un cont de utilizator şi să se înscrie pe site-ul propriu pentru a beneficia de stimulentul de 3.000 de lei pentru maşina casată.

Primăria Sectorului 2 vine în sprijinul cetăţenilor şi oferă asistenţă tehnică în vederea creării contului de utilizator şi, începând cu data de 31.07.2023, a înscrierii efective pe platforma AFM, la sediul nostru din str. Chiristigiilor, nr. 11-13, la Relaţii cu publicul, între orele 8:30-14:30 sau la nr. de telefon 021.209.60.23/021.209.6000 int. 297.

Toate informaţiile utile privind paşii de urmat pentru crearea contului pe site-ul AFM, precum şi pentru înscriere se găsesc pe site-ul Primăriei Sectorului 2.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...