fbpx

Neymar: Jucătorul de la PSG cu cel mai mare salariu

Data publicării:

Neymar, jucătorul de fotbal al echipei Paris Saint-Germain(PSG), este cel mai bine plătit, anume cu peste 4 milioane de euro lunar.

Salariul mediu brut lunar ,oferit de clubul PSG, este de aproximativ 990.000 de euro, în timp ce celălalte echipe din Ligue 1 primesc în jur de 100.000 de euro, informează Agerpres.

Primii 14 cei mai bine plătiți jucători din Ligue 1 sunt de la PSG. După Neymar, cu puțin peste 4 milioane de euro pe lună, este Lionel Messi, fost jucător la FC Barcelona. Acesta primește aproximativ 3,4 milioane de euro pe lună. Pe locul 3 se clasează Kylian Mbappe, cu aproximativ 2,2 milioane de euro pe lună. De menționat că acesta se află la final de contract.

Privind pe scară mai largă, cifrele publicate de L` Equipe arată că cel mai bine plătit fotbalist din Europa, în afara Franței, este Cristiano Ronaldo. Acesta joacă pentru Manchester United și câștigă 2,6 milioane de euro pe lună.

Următoarele cluburi, cheltuitoare din punct de vedere al salariilor, sunt Olympique Marseille cu 226.000 de euro, AS Monaco cu 185.000 de euro, Nice cu 130.000 de euro și Olympique Lyon cu 120.000 de euro.

Salariile cluburilor din acest sezon au crescut. La momentul actual, veniturile sunt de 1,73 miliarde de euro, pe când în 2018-2019 au fost de 1,38 miliarde de euro.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Marcel Ciolacu, alături de sportivii români

Marcel Ciolacu a fost alături de sportivii români pe...

Peste 800 de sportivi s-au înscris la Maratonul Nisipului

Maratonul Nisipului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, pe...

Un înotător egiptean cu piciorul amputat intră în cartea recordurilor

Omar Hagezy este un înotător egiptean în vârstă de...

Intrare liberă la meciul dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona

Meciul de fotbal dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona...