fbpx

Moment violent la Gala Oscar 2022

Data publicării:

În urma unei glume făcute de Chris Rock la decernarea premiilor Oscar, Will Smith a avut o reacție violentă. Actorul a luat personal gluma făcută la adresa soției sale, astfel încât l-a lovit pe prezentator.

Jada Pinkett-Smith, soția actorului Will Smith suferă de o afecțiune care cauzează căderea părului. Motiv pentru care, în prezent aceasta este tunsă la zero. În momentul în care a văzut-o, Chris Rock a ironizat-o, spunându-i “Jada Pinkett-Smith, abia aștept să văd G.I. Jane II”. Filmul este un  lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 și în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore. Gluma prezentatorului a fost jignitoare atât pentru Jada, cât și pentru Will care a acționat violent.

Cuvintele pe care Will i le-a adresat lui Chris au fost „Ține numele soției mele departe de gura ta spurcată!”. Producătorii TV ABC au încercat să întrerupă sunetul fără succes deoarece ulterior Chris Rock a fost auzit spunând  „Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!”. În încercarea de a depăși momentul șocant, starul de comedie și-a spus părerea despre seara respectivă – „Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”.

Actorul Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul King Richard. În timpul discursului de mulțumire, el și-a cerut public scuze pentru momentul violent, argumentând că iubirea față de Jada l-a făcut să reacționeze așa – „Vreau să-mi cer scuze față de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze față de toți colegii mei nominalizați. Iubirea te împinge să faci lucruri nebunești”.

Referitor la rolul pe care l-a jucat în filmul King Richard, Smith a făcut o comparație între viața sa și viața personajului pe care l-a interpretat „Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieții mele, în acest moment, sunt copleșit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac și să fiu în această viață. Mi se cere ca în viața mea să îi iubesc pe oameni și să îi apăr pe oameni și să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Știu ce trebuie să fac atunci când noi toți trebuie să rezistăm în fața abuzurilor, când trebuie să rezistăm în fața oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă și trebuie să zâmbim și să pretindem că acest lucru este OK”.

Academia de film americană a făcut un comentariu scurt pe Twitter, în urma incidentului petrecut la ediția cu numărul 94 de decernare a premiilor Oscar, unde a precizat că nu tolerează violența – „Academia nu tolerează violența sub nicio formă. În seara aceasta suntem încântați să îi sărbătorim pe câștigătorii celei de-a 94-a ediții, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor și cinefililor din întreaga lume.”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...