fbpx

Marcel Ciolacu, noua lumină a Partidului Social Democrat

Data publicării:

Social democrații și-au ales sâmbătă noua conducere a partidului. Astfel, Marcel Ciolacu a fost validat pe postul de președinte al partidului cu 1310 voturi în timp ce contracandidatul său Eugen Teodorovici a obținut doar 91 de voturi. Noii intrați în conducerea PSD sunt Sorin Grindeanu, din postura de prim-vicepreședinte, și Vasile Dîncu, ca președinte al Consiliului Național al PSD. Eugen Teodorovici, deși a candidat împotriva lui Ciolacu, a fost absent de la eveniment.

Mă simt împlinit, în visul meu şi al domnului Stănescu, că astăzi am reuşit să facem cea mai performantă echipă în acest moment în PSD. (…) Vreau să avem o cu totul altă abordare în interiorul partidului, mai mult în exteriorul partidului, faţă de români, să fim mai responsabili, să credem în noi, să ne sprijinim unii pe alţii şi să nu mai semănăm neîncredere între noi, colegii”, a afirmat Ciolacu la Parlament.
Obiectivul social-democraţilor la alegerile locale este să rămână în continuare cel mai mare partid politic din România, a declarat Marcel Ciolacu după congres, şi a adăugat că în cazul unui scor slab, el va fi cel care va deconta acest lucru.
Obiectivul principal la alegerile locale este să avem cei mai mulţi aleşi locali, pentru că alegerile locale sunt primele, la fel cum avem şi acum, cu alte cuvinte să rămânem, în continuare, cel mai mare partid politic din România. În ceea ce priveşte decontul, decontul este al meu personal şi mi-l asum în totalitate”, a afirmat Ciolacu, întrebat care este obiectivul partidului la alegerile locale şi parlamentare şi cine va deconta un eventual scor slab la alegeri.

El-a invitat pe contracandidatul său la şefia partidului, Eugen Teodorovici, să se alăture echipei sale. „O să-l invit pe Eugen Teodorovici să se alăture acestei echipe şi să înţeleagă că o entitate cum este PSD depăşeşte jocul singular. Filmele cu Chuck Norrris şi «Lupul singuratic° erau prin anii ’75”, a afirmat Ciolacu.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...

Dan Barna, acuzat de fraudă cu bani europeni

În urma cercetărilor DLAF a patru proiecte europene în...