fbpx

Mail Boxes Etc. (MBE) România este o franciză potrivită pentru un business internațional de succes

Data publicării:

MBE România este franciza potrivită românilor care doresc un business internațional după ce aceasta își continuă strategia de dezvoltare asumată.

Anul acesta, MBE România țintește spre dublarea numărului agențiilor, dar și spre atingerea unei cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro în primii zece ani de la înființare.  Aceasta face parte din rețeaua dezvoltată de grupul Mail Boxes Etc. din 53 de state ale lumii cu afaceri de peste 1,2 miliarde USD.

Despre succesul adus de către MBE România a menționat Codrin Baghiu, antreprenor: „Știam ce vreau și știam că MBE îmi va oferi posibilitatea să nu mai refuz clienții care vor să trimită colete în alte țări. Acum, ne-am extins la nivel global și rezolvăm orice problemă de curierat, livrăm colete în toată țara și în întreaga lume, cu ajutorul soluțiilor oferite de MBE și partenerii săi de prestigiu, precum FedEx și UPS”.

Pentru o agenție MBE este necesară o sumă de minim 16.000 de euro, la care se adaugă și costurile de amenajare ale locației. În plus, o agenție MBE oferă și servicii foarte nișate, cu o piață ce abia se formează și a cărei principali beneficiari sunt clienții străini care derulează de la distanță afaceri deschise în România, conform sursei menționate anterior.

Mail Boxes Etc. a fost fondată în San Diego, California, în 1980, iar în anul 1993 a fost adusă pe piața din Italia de Graziano Fiorelli. De la deschiderea centrului pilor, rețeaua italiană MBE a crescut cu peste 570 de centre.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Cel mai mai important eveniment aviatic european a început la Cluj-Napoca (FOTO)

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost astăzi (23...

Prof. Răzvan Vișan: De ce ne așteaptă cea mai grea iarna din ultimii ani?

În primul rând, fie că vrem să recunoaștem, fie...

Transportul din Deltă va fi mult mai scump

Dacă în prezent, persoanele care locuiesc în Delta Dunării...

Grupul de IT Cegeka România este din nou în creștere

Grupul european de IT Cegeka continuă să crească de...