fbpx

Intrare liberă la meciul dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona

Data publicării:

Meciul de fotbal dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona va avea loc joi, 7 aprilie, pe stadionul Rapid-Giulești, iar intrarea va fi liberă, anunță Federația Română de Fotbal(FRF). Acest meci va strânge donații pentru victimele războiului din Ucraina.

În momentul rezervării biletelor, fanii fotbalului pot alege să doneze 10 sau 20 de lei. Fondurile colectate de la spectatori vor fi direcționate către campania ,,Pentru fotbal, pentru viață „.

În organizarea acestei campanii, s-a implicat FRF, împreună cu Ministerului Sportului care au cazat 130 de ucrainieni, în facilități ale Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de șanse și ale Ministerului Sportului.

De asemenea, FRF și UEFA Foundation for Children au trimis un camion cu alimente și produse medicale în regiunea Cernăuți din Ucraina.

Biletele se pot lua și de la casieria stadionului Rapid-Giulești, în ziua meciului, între orele 10.00-15.00. Accesul pe stadion va fi posibil doar pe baza de bilet printat sau în format digital.

Campania,, Pentru fotbal, pentru viață ” a fost inițiată de luna trecută, din martie, când s-a declarat că ,, FRF este pregătită să menţină eforturile de ajutorare a victimelor pe toată durata crizei. Misiunea acţiunilor noastre: Pentru Fotbal – ajutăm jucătorii şi fotbalul din Ucraina să-şi continue activitatea. Pentru Viaţă – ajutăm familia fotbalului din Ucraina să plece din calea agresiunii criminale”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Marcel Ciolacu, alături de sportivii români

Marcel Ciolacu a fost alături de sportivii români pe...

Peste 800 de sportivi s-au înscris la Maratonul Nisipului

Maratonul Nisipului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, pe...

Un înotător egiptean cu piciorul amputat intră în cartea recordurilor

Omar Hagezy este un înotător egiptean în vârstă de...

Larisa Iordache, de la elevă la antrenoare

Larisa Iordache, fostă gimnastă, s-a hotărât să devină antrenoare....