fbpx

Gabriela Firea mustră Guvernul Orban

Data publicării:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere Guvernului Orban dublarea alocației pentru copii, de la 1 august. Aceasta susține că majorararea de 15% propusă este jignitoare și ca Guvernul ar trebui să-și prioriteze cheltuielile.
Edilul acuză Guvernul că invocă lipsa banilor pentru dublarea aplicațiilor, deși a găsit resurse financiare pentru alte sectoare.
În loc de dublarea alocațiilor pentru toți copiii din România, am ascultat declarații din partea Guvernului și anume că alocațiile vor fi majorate cu doar 15%. Considerăm că este o lipsă de respect pentru copiii din România, o lipsă de respect față de familiile din România și că cei 23 de lei în plus la alocație nu acoperă nici măcar scumpirile la fructe și legume care au avut loc în această perioadă de pandemie. Ni se spune de fiecare dată că nu sunt bani. Eu cred că este vorba despre prioritizarea cheltuielilor. Dacă este vorba să vorbim în termeni bugetari, cred că niciodată nu vor fi bani suficienți pentru toate domeniile de activitate, dar asta este treaba și responsabilitatea Guvernului: să prioritizeze toate cheltuielile. Protestăm energic față de blocarea dublării alocațiilor copiilor de către Guvern”, a declarat Gabriela Firea, într-o conferință de presă la sediul PSD.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...