fbpx

Confindustria și Cartel ALFA, protocol de colaborare

Data publicării:

Confederaţia Naţională Sindicală Cartel ALFA şi Patronatul Confindustria România, organizaţie ce reuneşte principalii investitori italieni din România, au încheiat un Protocol de colaborare pentru îmbunătățirea siguranței la locul de muncă, pentru a face faţă în mod adecvat fazei 3 a acestei crize sanitare generate de pandemie, ceea ce presupune producţie şi distribuţie convieţuind cu coronavirusul, cel puţin până când va exista o soluţie definitivă sau un tratament sigur.
Cartel ALFA şi Confindustria România, deşi îşi desfăşoară misiunea din două poziţii diferite, şi cu toate că îşi menţin neschimbate propriile identităţi şi sunt în deplină autonomie operațională, au dorit astăzi să găsească un punct convergent prin acest protocol ce abordează o temă simplă şi firească, aceea de a valoriza şi mai mult individul şi familia sa, ca principal element ce trebuie protejat într-o situaţie de gravă criză sanitară şi economică, indiferent de funcţia sau rolul pe care îl ocupă în cadrul unei companii.
Antreprenori, manageri şi angajați, se află cu toţii “în prima linie”. Chiar dacă sunt figuri profesionale cu atribuţii şi competenţe diferite, au un numitor comun, sunt persoane ce produc valoare pentru companie, pentru societate şi pentru propriile familii. Acest protocol de colaborare istoric devine în mod indirect şi un mesaj pentru celelalte “puteri” ale ţării, pentru că în faţa unei astfel de crize sanitare devine vital să putem converge, prin competenţe şi muncă, către un unic proiect, găsind rapid o abordare operativă comună, indispensabilă în faza efectivă de repornire.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Transportul din Deltă va fi mult mai scump

Dacă în prezent, persoanele care locuiesc în Delta Dunării...

Mail Boxes Etc. (MBE) România este o franciză potrivită pentru un business internațional de succes

MBE România este franciza potrivită românilor care doresc un...

Grupul de IT Cegeka România este din nou în creștere

Grupul european de IT Cegeka continuă să crească de...

Agricover a anunțat lansarea Agrinnovator

Cu ocazia Conferinței Naționale a programului „Tineri Lideri pentru...