fbpx

Confindustria și Cartel ALFA, protocol de colaborare

Data publicării:

Confederaţia Naţională Sindicală Cartel ALFA şi Patronatul Confindustria România, organizaţie ce reuneşte principalii investitori italieni din România, au încheiat un Protocol de colaborare pentru îmbunătățirea siguranței la locul de muncă, pentru a face faţă în mod adecvat fazei 3 a acestei crize sanitare generate de pandemie, ceea ce presupune producţie şi distribuţie convieţuind cu coronavirusul, cel puţin până când va exista o soluţie definitivă sau un tratament sigur.
Cartel ALFA şi Confindustria România, deşi îşi desfăşoară misiunea din două poziţii diferite, şi cu toate că îşi menţin neschimbate propriile identităţi şi sunt în deplină autonomie operațională, au dorit astăzi să găsească un punct convergent prin acest protocol ce abordează o temă simplă şi firească, aceea de a valoriza şi mai mult individul şi familia sa, ca principal element ce trebuie protejat într-o situaţie de gravă criză sanitară şi economică, indiferent de funcţia sau rolul pe care îl ocupă în cadrul unei companii.
Antreprenori, manageri şi angajați, se află cu toţii “în prima linie”. Chiar dacă sunt figuri profesionale cu atribuţii şi competenţe diferite, au un numitor comun, sunt persoane ce produc valoare pentru companie, pentru societate şi pentru propriile familii. Acest protocol de colaborare istoric devine în mod indirect şi un mesaj pentru celelalte “puteri” ale ţării, pentru că în faţa unei astfel de crize sanitare devine vital să putem converge, prin competenţe şi muncă, către un unic proiect, găsind rapid o abordare operativă comună, indispensabilă în faza efectivă de repornire.

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Legea reducerii timpului de muncă al salariaților, a fost promulgată

Președintele României, Klaus Iohannis a promulgat vineri legea "Kurzarbeit"....

Dacia lucrează la noile modele de mașini

​Dacia va lansa spre final de an versiunea restilizată...

Salarii mai mici pentru bugetari, venituri mai mari pentru demnitari

Guvernul a stabilit, printr-un memorandum adoptat in ședința de...

Programul „Prima casă”, garanții de 1,5 miliarde lei în 2021

Într-un comunicat al Ministerului Finanțelor, se arată că guvernul...