fbpx

Cîțu, cu sacul la pomul lăudat: punctul de pensie, cel mai scump din istorie

Data publicării:

Prezentarea rectificării bugetare care intră mâine în ședință de Guvern s-a transformat într-o răfuială politică între ministrul Finanțelor și PSD. Principalul subiect: creșterea pensiilor. Florin Cîțu s-a lăudat că Guvernul PNL va da cea mai mare sumă la punctul de pensie din istorie și le-a cerut social-democraților să-și ceară scuze că „i-au mințit pe români”. Ministrul Finanțelor nu a spus însă care este această cea mai mare sumă și cu cât va crește punctul de pensie.
Am spus că vom crește pensiile. Le-am crescut cu cea mai mare sumă la punctul de pensie pe care am avut-o în istorie și facem acest lucru într-o perioadă de criză economică. PSD nu a făcut asta, deși avea creștere economică, nu a reușit să facă această creștere pe care o facem noi astăzi într-un moment dificil. Știți că dl Ciolacu, PSD, spuneau că nu o să creștem pensiile, alocațiile. Am crescut și pensiile, și alocațiile. Ar trebui să vă cereți scuze că i-ați mințit pe români”, a spus Florin Cîțu. 
Ministrul Finanțelor le-a cerut PSD și lui Marcel Ciolacu să-și mai ceară scuze și pentru că au spus că prețurile și dobânzile vor exploda: „Aici, dle Ciolacu, este diferența între profesioniști și urechiștii care vă înconjoară. Spuneați că vor exploda prețurile și dobânzile, nu este adevărat și ar trebui să veniți să vă cereți scuze în fața românilor”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...