fbpx

Chris Rock a fost aplaudat minute în șir la primul său spectacol, după Oscaruri

Data publicării:

Chris Rock, actor și comediant, a susținut primul spectacol după incidentul de la Oscaruri la Teatrul Wilbur din Boston. El a fost întâmpinat de ovațiile audienței. „Lasă-mă să fiu plângăcios”, a fost reacția sa la aplauzele publicului.

„Nu am multe de spus despre ceea ce s-a întâmplat. Încă procesez, așa că la la un moment dat voi vorbi despre asta. Va fi serios și va fi amuzant, dar acum o să spun niște glume”, a susținut comediantul pe scena teatrului. „N-am vorbit despre asta cu nimeni, în ciuda a ceea ce poate ați auzit”, a mai adăugat Chris Rock legat de incidentul de duminică, 27 martie 2022.

Reamintim faptul că actorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama soției lui Will Smith, fapt pentru care acesta l-a lovit chiar înainte să anunțe premiul pentru cel mai bun documentar. Smith și-a cerut iertare public pentru comportamentul său, iar soția sa a postat la rândul ei un mesaj pe rețelele sociale în care spunea că  „este un anotimp al schimbării și eu sunt pregătită pentru el”.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, spunea Will Smith în mesajul postat.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...