fbpx

Captain Planet salvează planeta prin intermediul domeniului cripto

Data publicării:

Captain Planet (CTP) este prima criptomonedă românească ce salvează planeta prin intermediul domeniului cripto, inițiativa aparținând unor antreprenori din Craiova.

Criptomoneda Captain Planet este creată și dezvoltată pe blockchainul românesc Elrond. Inițiativa urmărește punerea la dispoziție a unor spații pentru ONG-urile din România, ce le va ajuta la vinderea propriilor produse. Totul se va putea cumpăra doar cu această criptomonedă.

Co-fondatorul companiei, Longin Voicescu, susține că încălzirea globală este una dintre problemele cu care se confruntă omenirea, astfel s-a decis tragerea unui semnal de alarmă și în lumea cripto. Longin Voicescu susține atuul CTP „meme request”.

Criptomoneda nu se poate cumpăra încă, dar fondatorii companiei Captain Planet susțin că s-au găsit deja adepți ai acesteia. De asemenea, 25% din câștiguri vor fi redirecționate către ONG-urile implicate în lupta pentru protecția mediului.

Unul dintre antreprenorii români care susțin această criptomonedă, Marius Bănică, menționează conform unui comunicat Mediafax că: „Am urmărit îndeaproape tot ce se întâmplă cu această monedă, până la presale și am constatat că are niște proiecte interesante. Proiecte care ajută mediul de afaceri, ajută ONG-urile și mediul în care trăim. Asta m-a făcut să cred în această monedă și s-o achiziționez”.

În prezent, în piața românească a criptomonedelor sunt între 500.000 și un milion de români care dețin criptomonede, valoarea acestora fiind de miliarde de euro.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Biblioteca Digitală Upper.School este pregătită de lansare

Upper.School pregătește lansarea bibliotecii digitale. Platforma va cuprinde peste...

Grupul de IT Cegeka România este din nou în creștere

Grupul european de IT Cegeka continuă să crească de...

Agricover a anunțat lansarea Agrinnovator

Cu ocazia Conferinței Naționale a programului „Tineri Lideri pentru...

InfoCons – aplicația cu care consumatorii pot afla detalii despre produse

Viața consumatorilor va deveni mai ușoară cu ajutorul acestei...