fbpx

Captain Planet salvează planeta prin intermediul domeniului cripto

Data publicării:

Captain Planet (CTP) este prima criptomonedă românească ce salvează planeta prin intermediul domeniului cripto, inițiativa aparținând unor antreprenori din Craiova.

Criptomoneda Captain Planet este creată și dezvoltată pe blockchainul românesc Elrond. Inițiativa urmărește punerea la dispoziție a unor spații pentru ONG-urile din România, ce le va ajuta la vinderea propriilor produse. Totul se va putea cumpăra doar cu această criptomonedă.

Co-fondatorul companiei, Longin Voicescu, susține că încălzirea globală este una dintre problemele cu care se confruntă omenirea, astfel s-a decis tragerea unui semnal de alarmă și în lumea cripto. Longin Voicescu susține atuul CTP „meme request”.

Criptomoneda nu se poate cumpăra încă, dar fondatorii companiei Captain Planet susțin că s-au găsit deja adepți ai acesteia. De asemenea, 25% din câștiguri vor fi redirecționate către ONG-urile implicate în lupta pentru protecția mediului.

Unul dintre antreprenorii români care susțin această criptomonedă, Marius Bănică, menționează conform unui comunicat Mediafax că: „Am urmărit îndeaproape tot ce se întâmplă cu această monedă, până la presale și am constatat că are niște proiecte interesante. Proiecte care ajută mediul de afaceri, ajută ONG-urile și mediul în care trăim. Asta m-a făcut să cred în această monedă și s-o achiziționez”.

În prezent, în piața românească a criptomonedelor sunt între 500.000 și un milion de români care dețin criptomonede, valoarea acestora fiind de miliarde de euro.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...