fbpx

Autodepășindu-te, îți recapeți echilibrul și confortul emoțional

Data publicării:

Într-o lume parcă întoarsă pe dos, e greu să-ți găsești echilibrul, și uneori totul ți se pare imposibil. Simți că te afunzi și nimeni nu te înțelege, iar asta te poate arunca în abisul sentimentelor multiple, indescifrabile de cele mai multe ori.

Elena Dobre, psihoterapeut de familie cuplu și copil, alină suferințele emoționale oricărui om care-i trece pragul cabinetului. Își exercită meseria de psihoterapeut cu dăruire, iubire si empatie față de oamenii din jur, față de credințele și valorile fiecăruia.

Sursa foto: Facebook

Calmă, iubitoare de tot ce înseamnă viață, deschisă în fața provocărilor, implicată în tot ceea ce face, nu-și lipeste inima de lucrurile materiale. Iubește oamenii și încearcă de fiecare dată să-i facă conștienți pe cei care îi solicită ajutorul, spunând întotdeauna ”îți pot fi terapeut însă tu vei fi specialistul din viața ta”. Întotdeauna partener în călătoria clientului spre îmbunătățirea vieții lui, Elena Dobre nu se poziționează niciodată în fotoliul expertului care știe ce are de făcut clientul în viața lui.

Poate că mulți dintre noi ne întrebăm care este rolul unui psihoterapeut și de ce am avea nevoie de unul. Elena Dobre spune că ”psihoterapeutul ca parte din viața unui om, aduce cu el luminarea unghiurilor întunecate în care oamenii nu se pot uita, iar prin intermediul acestuia va reuși să identifice abilitățile de a trece prin diferite etape pe care viața le pune în calea lor.”

Dacă și tu te afli în situația în care simți că viața se complică pe zi ce trece, simți că parcă nimic nu funcționează așa cum ar trebui, vino la întâlnirea cu Elena Dobre, în fiecare duminică începând cu 5 martie 2023, de la ora 19:00, la noua emisiune a postului TV Tele7ABC, ”Așa, da!” și învață cum să te autodepășești, recăpătându-ți echilibrul și confortul emoțional.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache vor prezenta cel mai așteptat eveniment monden al verii

Locația de lux Ambasad’Or Events din Otopeni va găzdui, pe 27...

Când nu-ți conștientizezi problema, te autosabotezi

Trăim viața în mod alert, într-o goană continuă spre...

Laureații Galei Premiilor Radar de Media 2022 (VIDEO)

Marți – 25 octombrie 2022, de la ora 19:00,...

Gala CROSSROADS AWARDS 2022 by Mark Twain International School & Hashtag Production

Legenda Crossroads – Battle of the Bands continuă la...