fbpx

Când nu-ți conștientizezi problema, te autosabotezi

Data publicării:

Trăim viața în mod alert, într-o goană continuă spre haos… Haos care ne sabotează viața în multe planuri.

Stresul vieții cotidiene ne împinge de cele mai multe ori involuntar, la excese alimentare sau diverse dependențe îndreptându-ne spre propriul dezastru.

Radu cunoaște cel mai bine ce înseamnă să te autosabotezi, dar și cum îți poți îndrepta viața prin conștientizare și atitudine. ”Am fost timp de 35 de ani la aproape 170kg, marele blând. Astăzi sunt doar „Omul Bun”, ce a rămas la fel de blând la 63 de kg. Sunt mereu prezent in viața de familie, dar împărțit între cabinete, pacienți și educația celor mici. Programul meu începe la ora 04:30 și se termină la ora 23:00. Realizez cele mai multe campanii media, din România, vorbesc cu peste 25 de oameni în fiecare zi, creez articole și emisiuni cu viteza și dorința de a face bine a omului mereu tânăr. Când nu scriu, sunt la cabinet, pictez gânduri și inovez psihologia modernă. Zilnic. Primul meu gând dimineața este: Doamne Apără-mă de boală și furia celor din jur, bolnavi fiind, iar ultimul meu gând înainte de culcare: Doamne ajută-mă să mă odihnesc, să am mintea limpede.  Premisa care ar trebui sa devină lege pentru toți este: Nimic fără Dumnezeu!, în rest, să fim mai buni, să trăim sănătos din toate punctele de vedere.”

Sursa foto: Facebook

Licențiat în psihologie din anul 2003, Radu Leca construiește oameni, fiind pasionat de aceștia și de modul prin care pot evolua, ajungând la un echilibru perfect și unicitate personală deplină.

Este fondatorul revistei UltraPsihologie.ro (Psihologie, Mediere, Formare, Coaching, Training & Leadership) și promovează articole și traininguri în domeniul psihologiei, business-ului și al dezvoltării personale, cât și filmulețe online despre psihonutriție și diverse probleme comportamentale, oferind moduri prin care pot fi evitate sau corectate.  A construit o tehnică proprie de avizare informațională pe care o împărtășește în cadrul Revistei UltraPsihologie.ro, dar și în clipurile realizate în mediul online.

Popular în mediul online, Radu are parte si de hate-uri venite din partea oamenilor care nu-și acceptă problemele, dar și de recunostință din partea celor care și-au conștientizat problemele, au aplicat sfaturile date de Radu și și-au îndreptat direcțiile spre o viață sănătoasă în toate planurile.

Radu Leca emană bucurie și viață prin toți porii. Este un amestec de veselie, pozitivitate și vitalitate, astfel încât te simți un alt om atunci când ieși pe ușa încăperii în care ai stat cu el: mai viu, mai vesel, mai optimist.

Radu se descrie ca fiind ” echilibrat, strategic și mereu autentic. Inflexibil când vorbim despre dreptate. Veșnic apărător al copiilor și mamelor traumatizate. Liniștea se găsește mereu la mine. Vrei să primești vizual cea mai grozavă porție de liniște, alege să stai de vorbă cu mine.”

Duminică, 19 februarie, ora 18:00, Radu Leca va vorbi despre nutriție, factorii prin care ajungem să ne sabotăm, dar și soluțiile prin care putem trăi sănătos atât fizic cât și psihic. Așadar, nu ratați noua emisiune a postului TV Tele7ABC, ”Psihonutriție cu Radu Leca”, care va fi difuzată în fiecare duminică de la ora 18:00.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...