fbpx

BenQ deține primul loc pe piața europeană de proiectoare 4K & Full HD

Data publicării:

BenQ deține primul loc pe piața europeană de proiectoare, înregistrând cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele 4K în Q1 2022.

Potrivit unor rapoarte Futuresource Consulting Quarterly Market Track, BenQ a atins o cotă de piață de 23,42% pentru proiectoarele 4K și de 24,5% pentru cele FullHD. Astfel, BenQ este liderul pieței în Europa.

Deși măsurile împotriva pandemiei se schimbă în întreaga lume, Steve Chu, președintele BenQ Europe, susține că divertismentul vizual este tot mai consumat „Din ce în ce mai mulți oameni folosesc divertismentul acasă pentru a urmări transmisiuni sportive, pentru a viziona filme și a juca jocuri. Prin urmare, a existat o creștere a cererii de îmbunătățire a calității imaginii, a acurateţii culorilor și a flexibilității pentru diferite configurații”.

În ceea ce privește rezoluția 4K, BenQ furnizează produse dedicate Home Cinema, Home Entertainment, Gaming, Laser TV și Smart Projectors cu Android TV, iar în ceea ce privește rezoluția Full HD, compania furnizează proiectoare premiate dedicate Business, Home Cinema, Home Entertainment, Gaming și proiectoare inteligente cu Android™TV, conform sursei menționate anterior.

Dintre cele mai recente produse lansate de BenQ se află și Proiectorul de Gaming X3000i, extrem de popular, un exemplu perfect al inovației și calității pe care compania le aduce produselor sale și primul proiector 4K LED Immersive Gaming cu 4ms @240 Hz Low Input Lag și 100% DCI-P3 Accurate CinematicColorTM.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Din septembrie, interacțiunea cu persoanele juridice se va desfășura exclusiv online

Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3 continuă...

Robochat Maria, primul consilier vocațional digital

Primul consilier vocațional digital a apărut și se numește...

500.000 euro au fost alocați pentru aplicația L!NK de către MOCAPP

MOCAPP a alocat 500.000 de euro pentru aplicația L!NK...