fbpx

Barcelona – Juventus

Data publicării:

Astăzi, 8 decembrie, Barcelona va întâlni Juventus în ultima rundă a grupelor UEFA Cheampions League. Meciul va fi transmis în direct de la ora 22, pe canalul Digisport1 și pe site-ul digisport.ro

        Va fi primul duel al celor două staruri : Messi (33 ani) și Ronaldo(35 ani), după despărțirea starului lusitan de cei de la Real Madrid. Cei 2 se vor întâlni pentru a 36-a oară, în disputarea meciului dintre Barcelona și Juventus. Primul duel al celor doi granzi ai fotbalului mondial a avut loc pe 23 aprilie 2008, când Barcelona o întâlnea pe Manchester United pe Camp Nou, în prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, scorul final fiind de 0-0.         Statisticile confruntărilor directe arată că Messi este în avantaj în fața lui Ronaldo, acesta câștigând 16 meciuri, în timp ce portughezul doar 10, iar 9 meciuri fiind terminate indecis.

Mai mult, starul Argentinei a înscris de 22 de ori și a oferit 15 assist-uri, în timp ce Ronaldo a marcat 19 goluri, reușind o singură pasă decisivă.

        Leo Messi a câștigat 6 titluri ‘’balonul de aur’’, în timp ce Cristiano Ronaldo doar 5.

În toată cariera sa, Messi a reușit să marcheze 712 goluri pentru naționala Argentinei și Barcelona; în timp ce Ronaldo a adunat un total de 750 de reușite pentru echipele de club și naționala Portugaliei.

Ambele echipe au asigurată calificarea în optimi, astfel încât doar o minune o poate aduce pe campioana Italiei deasupra Barcelonei, în grupa G. Un grup mare de fani au încălcat regulile impuse de autorități, mergând astfel la hotelul unde vor fi cazați cei de la Juventus și așteptându-i. În momentul apariției lui Cristiano Ronaldo, fanii Barcelonei au început să-l huiduie, acesta nepărând deloc afectat de reacțiile acestora.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Marcel Ciolacu, alături de sportivii români

Marcel Ciolacu a fost alături de sportivii români pe...

Peste 800 de sportivi s-au înscris la Maratonul Nisipului

Maratonul Nisipului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, pe...

Un înotător egiptean cu piciorul amputat intră în cartea recordurilor

Omar Hagezy este un înotător egiptean în vârstă de...

Intrare liberă la meciul dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona

Meciul de fotbal dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona...