fbpx

Avocatul poporului – opinie proprie vis-a-vis de vaccinare

Data publicării:

Avocatul Poporului, Renate Weber consideră că vaccinarea împotriva COVID-19 este impusă oamenilor care își doresc să scape mai repede de restricțiile sanitare.

”Procesul de vaccinare împotriva COVID-19 este un act de impunere. Oamenii sunt nevoiți să accepte să se vaccineze pentru că nu au altă șansă ca să revină la viața normală. Aceasta este o cerinţă care nu-şi găseşte sub nici o formă suport în legislaţia noastră actuală. Câtă vreme vaccinarea este o chestiune absolut bazată pe consimţământul persoanei, a impune astfel de condiţii este categoric, categoric nu că excesiv, este dincolo de lege.”, a declarat Renate Weber.

Deasemenea, Renate Weber a spus că angajații care sunt obligați de angajatori să se vaccineze împotriva COVID, îi pot da în judecată, însă este de părere mulți dintre aceștia nu vor avea curajul să refuze impunerea superiorilor lor.

”Oare câţi dintre cei care sunt în astfel de situaţii vor avea curajul să-şi dea angajatorii în judecată? Pentru că dacă este un angajator privat nu există altă soluţie”, a mai adăugat aceasta.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...