fbpx

Avocatul poporului – opinie proprie vis-a-vis de vaccinare

Data publicării:

Avocatul Poporului, Renate Weber consideră că vaccinarea împotriva COVID-19 este impusă oamenilor care își doresc să scape mai repede de restricțiile sanitare.

”Procesul de vaccinare împotriva COVID-19 este un act de impunere. Oamenii sunt nevoiți să accepte să se vaccineze pentru că nu au altă șansă ca să revină la viața normală. Aceasta este o cerinţă care nu-şi găseşte sub nici o formă suport în legislaţia noastră actuală. Câtă vreme vaccinarea este o chestiune absolut bazată pe consimţământul persoanei, a impune astfel de condiţii este categoric, categoric nu că excesiv, este dincolo de lege.”, a declarat Renate Weber.

Deasemenea, Renate Weber a spus că angajații care sunt obligați de angajatori să se vaccineze împotriva COVID, îi pot da în judecată, însă este de părere mulți dintre aceștia nu vor avea curajul să refuze impunerea superiorilor lor.

”Oare câţi dintre cei care sunt în astfel de situaţii vor avea curajul să-şi dea angajatorii în judecată? Pentru că dacă este un angajator privat nu există altă soluţie”, a mai adăugat aceasta.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...

Dan Barna, acuzat de fraudă cu bani europeni

În urma cercetărilor DLAF a patru proiecte europene în...