fbpx

Au început pregătirile pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Data publicării:

Adrian Mutu, golgheterul all-time al României, se pregătește pentru meciul de retragere. Alături de el va fi Gheorghe Hagi, fost fotbalist român.
Evenimentul va avea loc duminică, 12 iunie 2022, în cadrul celei de-a treia ediții a Sports Festival, la Cluj Arena.

Fotbalistul, Adrian Mutu, a stabilit ultimele detalii tehnice, împreună cu organizatorii evenimentului și a făcut și un antrenament cu doi juniori, în locul în care urmează să se desfășoare meciul.

Acesta declară că aștepta de ceva vreme evenimentul și este fericit că ,,după o perioadă grea pentru toată lumea” vor putea să-l organizeze. De asemenea, ,,va fi un eveniment cu multe surprize”, ,,cu invitați de marcă, superfotbaliști ai lumii” alături de care a mai concurat.

Meciul de retragere, al lui Adrian Mutu, nu va fi singurul. Fostul tenismen, Horia Tecău, își va organiza și el un astfel de eveniment, programat pe 10 iunie 2022. Alături de el, va fi și Simona Halep.
Biletele pentru ambele evenimente vor fi puse în vânzare începând cu data de 5 aprilie 2022.

Mirel Alexa, Directorul executiv Sports Festival, declară că ,,este important să ne reconectăm cu pasiunile noastre” și să fim ,,din nou împreună sportivi, antrenori, campioni, fani de toate vârstele, toți uniți într-o comunitate, din pasiune pentru sport”.
Meciul lui Adrian Mutu avea să se desfășoare încă din 2020, însă pandemia nu a permis. Astfel, persoanele, care și-au achiziționat biletele de anul trecut, pot să-și descarce biletele în noul format, cu noile coordonate.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România, dedicat sportului. Pe lângă meciurile demonstrative din acest an, se vor ține cursuri gratuite de inițiere în peste 30 de sporturi, vor exista demonstrații sportive, competiții pentru amatori, dar și ocazia de a discuta cu mari campioni sau specialiști din domeniu.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Marcel Ciolacu, alături de sportivii români

Marcel Ciolacu a fost alături de sportivii români pe...

Peste 800 de sportivi s-au înscris la Maratonul Nisipului

Maratonul Nisipului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, pe...

Un înotător egiptean cu piciorul amputat intră în cartea recordurilor

Omar Hagezy este un înotător egiptean în vârstă de...

Intrare liberă la meciul dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona

Meciul de fotbal dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona...