fbpx

Adriana Bahmuțeanu renunță la televiziune pentru politică

Data publicării:

Fosta soţie a lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu dă televiziunea pe politică. Aceasta a hotărât să intre în cursa pentru funcţia de primar al Sectorului 1, susținută fiind de Partidul Ecologist Român. Aceasta candidează pentru Primăria sectorului 1 fiind ferm convinsă că va câștiga cu siguranță mandatul de primar al sectorului 1.
Este cel mai bogat sector al Capitalei, dar și cel mai văduvit, de asta vreau să candidez. Sunt susţinută de Partidul Ecologist Român. Lângă mine este şi președintele partidului. Am decis să candidez pentru că toţi cei care au fost până acum la sectorul 1 s-au concentrat pe probleme, nu pe soluţii. Eu vin de pe stradă, lucrez în sectorul 1, cunosc problema din interior şi al soluţiile potrivite. Când doi se ceartă, al treilea câştigă. Am soluții reale, vin din România reală. Eu vin de pe stradă. Am crescut în Bucureşti şi lucrez în sectorul 1 de peste 20 de ani pentru că majoritatea instituțiilor de presă sunt în sectorul 1. Dacă tot vorbim de presă, am peste 15 ani de emisiuni politice și administrative, cunosc problema din interior și am soluțiile potrivite. Nu fac parte din serviciile secrete, sunt un om curat, văd mizeria pe pe lângă trotuare şi am programul meu electoral pe care îl voi prezenta. Sunt un suflu nou la primărie.„, a declarat Bahmuțeanu.
În cursa pentru funcția de primar al Sectorului 1 al Capitalei s-au mai înscris Dan Tudorache (PSD), Clotilde Armand (candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS), Adina Alberts (susţinută de Pro România), jurnalistul Dan Bucura, Ioana Constantin din partea PMP, Amalia Nenovici – candidat ALDE, Orlando Culea – candidatul susţinut de ADER, Andrei Emil Dîrlău – susţinut de AUR.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...