fbpx

Un nou proces între Johnny Depp și Amber Heard

Data publicării:

Johnny Depp și fosta lui soție Amber Heard se acuză reciproc de defăimare și calomnie într-un nou proces desfășurat în SUA. Printre persoanele care vor depune mărturie se numără James Franco și Paul Bettany.

Amber și Johnny s-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare ale lungmetrajului The Rum Diary și s-au căsătorit în 2015. Dar în 2017 cuplul a divorțat după un scandal foarte mare cauzat de ordinul de protecție pe care actrița l-a cerut împotriva soțului. Totuși, în 2018, ea a publicat în  The Washington Post un articol în care a scris că a fost abuzată fizic și sexual de fostul partener. Avocații actorului nu au ezitat să răspundă, spunând că articolul conține informații false care au scopul de a-l pune pe Depp într-o imagine nefavorabilă.

În urma lucrurilor spuse de actriță, reputația bărbatului a fost stricată, astfel încât el nu mai reușea să obțină rolurile dorite. În plus, acesta a fost nevoit să renunțe la rolul lui din Fantastic Beasts 3, film spin-off al seriei Harry Potter.

Potrivit The Guardian, în urma publicării articolului, Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, cerând suma de 50 de milioane de dolari. Actorul din Pirații din Caraibe a susținut că fosta soție a publicat articolul la scurt timp după lansarea filmului Aquaman și intenția ei este să atragă atenția – „Articolul, care îl acuză implicit pe Depp că este un soț violent, este categoric fals” și are ca scop „să genereze o publicitate pozitivă”.

Amber nu a cedat în fața acuzațiilor, astfel încât a depus și ea o plângere pentru defăimare, cerând 100 de milioane de euro. În documentul respectiv s-a precizat că plângerea lui Depp a sporit credibilitatea idei că și-a abuzat soția în perioada căsniciei – „Plângerea zadarnică depusă de domnul Depp împotriva doamnei Heard prelungește abuzul și hărțuirea.”.

În 2020 a existat un alt proces între Johnny Depp și News Group Newspapers (NGN), pe baza faptului că tabloidul a scris articole care susțineau că și-a abuzat soția. Actorul a pierdut procesul, justiția considerând că există acuzații reale – „Mare parte dintre presupusele agresiuni sunt adevărate pe substanță.”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...