fbpx

Tratamentul care ar fi distrus COVID-19, blocat de FDA

Data publicării:

Medicul pneumolog Flavia Groșan, afirmă că Agenția americană a medicamentelor, FDA, a blocat un antibiotic care ar fi distrus Covid-19.

Solitromicina, antibioticul despre care dr. Flavia Groșan spune că este net superioară tuturor antibioticelor, a fost blocată de către FDA, după ce a trecut toate studiile clinice și s-a dovedit a avea un efect incredibil în tratarea tuturor tipurilor de pneumonii.

Dr. Flavia Groșan zgudie sistemul afirmând că:

Urmează să apară macrolidul de generația a IV-a. Eu aici am învățat, am participat la acest studiu în 2002-2003. Iar acest antibiotic stă ascuns în dulapurile FDA, care nu-i dă drumul. Când va apărea acel antibiotic va fi un bum pe piața antibioticelelor. Eu l-am simțit din studiul clinic, este extraordinar macrolidul de generația a IV-a. Din 2016 s-a încheiat studiul și tot atunci au crescut acțiunile Cempra, că se aștepta intrarea pe piață a Solitromicinei.

Dar la ședința FDA s-au mai cerut câteva studii. De ce? Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie? Medicamentul este extraordinar pe tot ce înseamnă pneumonii virale și atipice, tot ce înseamnă Covid, chiar și pe pneumonii bacteriene va merge. Este un medicament ieșit din comun. Eu când și când mai mă uit pe FDA să văd ce se mai întâmplă. Este cu mult peste claritromicină, pe care o folosesc acum în schema de tratament Covid. Dacă ar da drumul solitromicinei, ar fi însă mult mai ușor de tratat Covidul”.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

În România nu a fost depistat nici un caz de hepatită severă de cauză necunoscută

Cazurile suspecte de îmbolnăvire cu un virus hepatitic de...

Ultima speranță a oamenilor bolnavi distrusă de site-uri false

Mai mulți oameni grav bolnavi și-au pus ultima speranță...

Ziua de luptă împotriva bolii Parkinson

11 aprilie marchează ziua de naștere a medicului englez...

Anorexia, tot mai des întâlnită în rândul tinerilor

Numărul persoanelor anorexice, copii și adolescenți, a crescut în...