fbpx

Tehnocrația PSD: premier, un specialist recunoscut de toată lumea

Data publicării:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, la un post tv, că social-democraţii sunt pregătiţi să vină, alături de alte forţe din Opoziţie, cu o propunere de premier, „un specialist recunoscut de toată lumea”, în situaţia în care moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună va fi adoptată.

Asta e treaba Opoziţiei să depună moţiuni de cenzură. Când PNL depunea moţiuni de cenzură, noi veneam să spunem ‘Domnule nu aveţi voie să depuneţi moţiuni de cenzură’? (…) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiţi de nişte specialişti care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un Guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri„, a declarat Ciolacu, la un post tv.
Liderul PSD a amintit că atributul de desemnare a premierului este al preşedintelui, conform Constituţiei. „Eu respect Constituţia. Preşedintele numeşte, de la cine doreşte„, a adăugat Marcel Ciolacu.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...