fbpx

Să avem grijă de parlamentari!

Data publicării:

Clubul Parlamentarilor Români „Ion Raţiu” ar urma să primească în folosință gratuită un teren de aproape 5.000 de metri pătrați în centrul Bucureştiului, pe care parlamentarii să îl poată folosi ca să joace tenis. Proiectul de lege prin care acest teren să intre în folosința gratuită a parlamentarilor a fost inițiat de 15 parlamentari de la toate partidele și prevede ca inclusiv utilitățile să fie plătite din bani publici.

Parlamentarii care au inițiat acest proiect susțin în expunerea de motive că astfel de cluburi există şi în alte state membre UE, precum Polonia, Cehia, Croaţia, Ungaria sau Italia, cu care în ultimii ani Clubul Parlamentarilor Români „a avut contacte şi acţiuni comune, ce se înscriu în dimensiunea de dimensiune parlamentară”.
Exemplificăm în acest sens participarea echipelor de tenis ale parlamentarilor Clubului nostru la 15 turnee interparlamentare, ca şi câştigarea unuia dintre ele de către echipa noastră”, arată inițiatorii.
Ei se plâng că în ultimii trei ani „sprijinul financiar din partea Camerei Deputaților a încetat să mai fie acordat Clubului Parlamentarilor Români, astfel că clubul nu a mai beneficiat de aceeași susținere financiară, ceea ce a făcut ca în prezent situația financiară să fie una precară, să fie acumulate datorii insuportabile la furnizorii de utilități, iar sumele strânse din cotizații și donații să nu fie în măsură să stingă datoriile”.
Proiectul a fost semnat de parlamentari de la toate partidele, mai puțin USR.

Categorii:
Articolul precedentAdio, PSD!
Articolul următorCapitala se-nverzește!

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Portugalia și România sprijină aderarea Finlandei și a Suediei în NATO

António Costa și Nicolae Ciucă, premierul Portogulaliei și cel...

Moment important în monarhia britanică marcat de Prințul Charles

Prințul Charles al Marii Britanii a deschis pentru prima...

Președintele Germaniei va vizita România, la Palatul Cotroceni, pe 4 mai

Președintele Germaniei vizitează România cu scopul de a discuta...

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, mesaj apreciativ la adresa proiectului „Curățăm România”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a apreciat inițiativa „Curățăm...