fbpx

Să avem grijă de parlamentari!

Data publicării:

Clubul Parlamentarilor Români „Ion Raţiu” ar urma să primească în folosință gratuită un teren de aproape 5.000 de metri pătrați în centrul Bucureştiului, pe care parlamentarii să îl poată folosi ca să joace tenis. Proiectul de lege prin care acest teren să intre în folosința gratuită a parlamentarilor a fost inițiat de 15 parlamentari de la toate partidele și prevede ca inclusiv utilitățile să fie plătite din bani publici.

Parlamentarii care au inițiat acest proiect susțin în expunerea de motive că astfel de cluburi există şi în alte state membre UE, precum Polonia, Cehia, Croaţia, Ungaria sau Italia, cu care în ultimii ani Clubul Parlamentarilor Români „a avut contacte şi acţiuni comune, ce se înscriu în dimensiunea de dimensiune parlamentară”.
Exemplificăm în acest sens participarea echipelor de tenis ale parlamentarilor Clubului nostru la 15 turnee interparlamentare, ca şi câştigarea unuia dintre ele de către echipa noastră”, arată inițiatorii.
Ei se plâng că în ultimii trei ani „sprijinul financiar din partea Camerei Deputaților a încetat să mai fie acordat Clubului Parlamentarilor Români, astfel că clubul nu a mai beneficiat de aceeași susținere financiară, ceea ce a făcut ca în prezent situația financiară să fie una precară, să fie acumulate datorii insuportabile la furnizorii de utilități, iar sumele strânse din cotizații și donații să nu fie în măsură să stingă datoriile”.
Proiectul a fost semnat de parlamentari de la toate partidele, mai puțin USR.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...

Monitorizarea în cadrul MCV pentru România şi Bulgaria, s-a încheiat

Comisia Europeană a anunţat că a încheiat monitorizarea în...