fbpx

Reinstituirea stării de urgență, numai ca ultimă soluție

Data publicării:

Klaus Iohannis susţine că situația epidemiologică s-a agravat, astfel că în şedinţa de joi 30 iulie s-au analizat noi măsuri. Preşedintele României spune că reinstituirea stării de urgență este ultima soluție.
Suntem într-un moment critic, situaţia e gravă. Starea de urgenţă este ultima soluţie. Vreau să cred că există altă soluţie”, a declarat Klaus Iohannis.
La rândul său, Raed Arafat a prezentat noile măsuri privind limitarea răspândirii noului coronavirus propuse de Comitetul Național pentru Stuații de Urgență și aprobate în ședința de Guvern. Deşi iniţial se vorbea de distanţare fizică pe plajele din România pentru toate persoanele care nu fac parte din aceeaşi familie, Raed Arafat a anunţat că Guvernul a eliminat aceste măsuri din Hotărârea de Guvern.
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Raed Arafat, a declarat că au fost aprobate două măsuri: cea privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, în condiții stabilite de autoritățile locale, și cea privind orarul de funcționare al teraselor, cluburilor, barurilor și sălilor de jocuri de noroc.

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Două centre de vaccinare anti-COVID-19 deschise non-stop în București

De astăzi, bucureștenii se pot duce zi și noapte...

Dr. Streinu-Cercel propune testarea la fiecare scară de bloc

Medicul infecţionist Adrian Streinu-Cercel, consideră că este necesară testarea...

Tratamentul care ar fi distrus COVID-19, blocat de FDA

Medicul pneumolog Flavia Groșan, afirmă că Agenția americană a...

Rusia lucrează la un program care va permite străinilor să se vaccineze cu Sputnik V, în Rusia

Pe contul oficial de Twitter Sputnik V, a apărut...