fbpx

Piața Norilor din București a fost redeschisă după doi ani

Data publicării:

Piața Norilor din cartierul Tineretului, sector 4, a fost redeschisă, iar primii clienți ai producătorilor de fructe și legume au fost Primarul Daniel Băluță și Ministrul Agriculturii.

Această redeschidere a durat doi ani, însă clădirea nesigură și insalubră a devenit una modernă și autorizată ISU.

Piața are o suprafață de 700 de mp, unde la etajul 1 se găsesc 70 de tarabe şi 12 spaţii comerciale, iar la parter sunt disponibile 47 de locuri de parcare. Aici există și două locuri de parcare dotate cu staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat că redeschiderea acestei zone a fost dovada că se poate ca agricultura româneasca să fie sprijinită.

,, Ne interesează foarte mult să stimulăm acest patriotism economic, parte esenţială a programului guvernamental. Ne interesează să avem cât mai mulţi români mulţumiţi. Totodată, am demonstrat că putem schimba cartiere, pentru că, aici, această piaţă nu a fost până acum doi ani decât un loc în care timpul a împietrit această locaţie”, a declarat acesta.

Tot el a adăugat că ,,ceea ce facem acum este doar o parte a unui program vast, menit să dezvolte comunitatea noastră, a Sectorului 4, să creeze condiţii de viaţă, cât mai bune pentru oameni, pentru a le creşte calitatea traiului”.

Despre această investiție a vorbit și Florin Barbu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Obiectivul principal al acestor pieţe este acela ,,de a integra producătorii români într-un ciclu în care cetăţenii să aibă pe mese şi să cumpere româneşte, produse realizate de către fermierii români”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...