fbpx

Până când vor suge sângele poporului?

Data publicării:

S-a decis! Gata cu elementele vrăjmașe care sug sângele poporului! Primăria Sectorului 2 a găsit soluția ideală!
Primăria Sectorului 2 informează că în perioada 02 – 12 iulie 2020 în sectorul 2 va avea loc o nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor, acțiune care se desfășoară pe timp de noapte, între orele 21.00 – 05.00.
Tratamentele se desfășoară periodic, de circa 3- 4 ori  în fiecare lună, în zonele cu vegetație:parcuri, grădini publice, spaţii verzi, locuri de agrement, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu locuințe colective, terenuri ale unor instituţii publice etc.
Pentru tratamentul de dezinsecție este folosit produsul biocid MICROSIN, insecticid sub formă de microemulsie concentrată pe bază de apă, în concentrație de min. 0,2% maximă de 0,4%. Soluția nu pătează suprafețele cu care intră în contact şi nu are miros.
Acțiunea insecticidului este atât imediată, cât şi de lungă durată, fiind utilizat pentru combaterea insectelor zburătoare sau târâtoare (muște,  căpușe, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, purici, ploșnițe, molii şi carii de lemn).
Tratamentul, aplicat de Compania Municipală ECO Igienizare Bucureşti, se va efectua prin pulverizare în sistem ULV / atomizare manuală cu echipamente specifice, pe suprafețele cu vegetație din sectorul 2.

Categorii:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...