fbpx

Ministrul Educației, împotriva închiderii școlilor

Data publicării:

Sorin Cîmpeanu ministrul educației, spune că nu vede necesară închiderea școlilor, și nici nu va fi de acord cu această măsură, „atâta vreme cât suntem, și sperăm cu toții sa rămânem, departe de pragul de 6/1000 in București.”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că școala nu reprezintă un pericol pentru evoluția pandemiei, din moment ce numărul de infectări este ”mult sub media națională.

”Educația nu îmbolnăvește, te învață să respecți regulile. Nu am competențe medicale să apreciez inflexibilitatea unor restricții sanitare dar am dreptul ca om de educație să mă întreb care este diferența între elevii claselor I-IV care pot veni cu prezență fizică integral și cei de a VIII-a și a XII-a care nu pot veni cu efective întregi.  Am dreptul să mă întreb chestia asta. Solidaritatea elevi, părinți, profesori este mai necesară decât oricând. Școlile se închid ultimele și se deschid primele.”, a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu.

Luni 15 Martie, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București se va întruni pentru ședința privind eventualitatea închiderii școlilor.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

O nouă ediție a Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni se va desfășura în perioada 16-21 august

Cea de-a treia ediție a Forumului Studenţilor Români de...