fbpx

Marian Vanghelie, candidat la Primaria sectorului 5

Data publicării:

Marian Vanghelie și-a depus, luni, candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat între anii 2000-2016, optimist că va obține 51% din voturi.
Și cum unele funcții nu se uită și par că ți se potrivesc mănușă, Marian Vanghelie, candidează pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5.
Putem să schimbăm lucrurile în Sectorul 5. Astăzi, cu experiența mea de 15 ani, vă spun că am o imagine exactă față de Sectorul 5 și ce trebuie făcut. Trebuie să avem grijă de valorile pe care le avem, de bugetul pe care îl avem, să terminăm blocurile și să avem grijă de copii. Mă refer, în mod deosebit la cele două segmente – sănătatea copiilor noștri și a bunicilor noștri care este cea mai importantă și, în al doilea rând, educația copiilor. Am fost atașat de sistemul de învățământ și voi începe din prima zi să am o viziune despre ceea ce trebuie făcut în continuare pentru învățământ”, a declarat Vanghelie.
Acesta a mai afirmat că a mai bătut o dată toți politicienii din România când a candidat independent.

Candidatul la Primăria Sectorului 5 a acuzat guvernul că nu a gestionat în mod eficient criza sanitară provocată de pandemia de coronavirus, fapt ce a dus la creșterea numărului de îmbolnăviri.
Dar în primul rând o să fie sănătatea pentru că, cu această pandemie mi-am dat seama că aproape nimeni din România nu mai înțelege cum să organizeze această țară și cum să nu-i facă pe români să dispere față de problemele cu care ne confruntăm. O pandemie care ne-a arătat că, din păcate, ne îmbolnăvim, dar avem un guvern care nu poate să explice ceea ce trebuie să facă românii și din acest motiv cred că ne confruntăm cu foarte multe cazuri. Evident că lucrurile sunt umflate, dar, pe de altă parte, le transmit tuturor bucureștenilor și românilor că boala există și trebuie să avem grijă. M-am înscris în această cursă doar pentru că eu cred că trebuie shimbate lucrurile în această țară. Am mai bătut o dată toți politicienii din România când am candidat independent. Și când spun asta, mă refer și la dreapta, și la stânga. I-am bătut împreună cu Sectorul 5. Îi mai bat încă o dată. Și nu îi bat eu, îi bat cetățenii Sectorului 5 pentru că s-au sătutat de incompetența lor”, a mai declarat Vanghelie.
Marian Vanghelie a afirmat încrezător că se așteaptă la 51% din voturile locuitorilor sectorului 5. Acest optimism a lui Vanghelie, vine în urma celor 15.000 de semnături într-o săptămână.
În cursa pentru funcția de primar al Sectorului 5 s-au mai înscris Daniel Florea (PSD), Cristian Băcanu (PNL), Lucian Iliescu (PMP), Cristian Popescu Piedone (PPU-SL).
Alegerile locale sunt programate pentru data de 27 septembrie. Scrutinul se va desfășura în condiții speciale în contextul epidemiei de coronavirus.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...