fbpx

Loverboy ești un gunoi!

Data publicării:

Doi bărbați care racolau minore, prin metoda „Loverboy”, apoi le amenințau și obligau să se prostitueze pentru 50 sau 100 de lei, au fost reținuți în Giurgiu. La percheziții s-au găsit droguri și un pistol.
Procurorii DIICOT anunță reținerea pe o perioadă de 24 de ore a două persoane, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de minori.
În perioada martie – iulie 2020, membrii grupului au recrutat prin metoda „loverboy” mai multe minore, pe care le amenințau și obligau să practice prostituția în județul Giurgiu și în București, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 100 de lei.
Procurorii și polițiștii au făcut 8 percheziții în Giurgiu, în urma cărora au fost ridicate un pistol airsoft, mai multe cartele SIM, o macetă, substanțe vegetale susceptibile a fi droguri, mai multe telefoane mobile și tablete și alte bunuri susceptibile a fi folosite în activitatea infracțională.
Vineri, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

DUMITRU BUZATU, preşedinte al Consiliului judeţean Vaslui, în arest pentru 30 de zile

BUZATU DUMITRU, preşedinte al Consiliului judeţean Vaslui, arestat pentru...

Decizie luată de Curtea de Apel București în cazul rețetelor false

După 10 ani, Curtea de Apel București a decis...

Medicul care a spus că pentru 200 de lei mită nici nu intră în sala de operații a fost condamnat

Curtea Militară de Apel București l-a condamnat la 2...