fbpx

Loverboy ești un gunoi!

Data publicării:

Doi bărbați care racolau minore, prin metoda „Loverboy”, apoi le amenințau și obligau să se prostitueze pentru 50 sau 100 de lei, au fost reținuți în Giurgiu. La percheziții s-au găsit droguri și un pistol.
Procurorii DIICOT anunță reținerea pe o perioadă de 24 de ore a două persoane, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de minori.
În perioada martie – iulie 2020, membrii grupului au recrutat prin metoda „loverboy” mai multe minore, pe care le amenințau și obligau să practice prostituția în județul Giurgiu și în București, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 100 de lei.
Procurorii și polițiștii au făcut 8 percheziții în Giurgiu, în urma cărora au fost ridicate un pistol airsoft, mai multe cartele SIM, o macetă, substanțe vegetale susceptibile a fi droguri, mai multe telefoane mobile și tablete și alte bunuri susceptibile a fi folosite în activitatea infracțională.
Vineri, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Poștașul nu mai sună de loc, fuge direct cu banii de pensii, dar tot e prins

Poştaş din Argeș, anchetat pentru furtul pensiilor și acuzat că a semnat în fals pentru primirea banilor în locul destinatarilor.

Redeschiderea anchetei în dosarul 10 august, amânată de Curtea de Apel

Curtea de Apel Bucureşti va dezbate luni cererea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva şefilor Jandarmeriei în dosarul „10 august”.

Val de amenzi pe plajele de la Vadu, Corbu și Midia

Plajele Vadu, Corbu și Midia au fost din nou pline de turiști în primul weekend din august. Mediu propice pentru răspândirea virusului.

La presiunea opiniei publice, DIICOT redeschide dosarul evenimentelor din 10 august

​​Șefa DIICOT, Giorgiana Hosu, a dispus infirmarea soluției de clasare a acuzațiilor vizându-i pe șefii jandarmeriei în dosarul 10 august.