fbpx

Liderul deputaţilor PSD: Moţiunea de cenzură va trece

Data publicării:

Liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis a declarat marți că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece și de aceea Ludovic Orban „se agaţă disperat de tot felul de contestaţii la Curtea Constituţională’’. 
Singurul conflict al Guvernului Orban este cu cetăţenii! De aceea trebuie să plece! Premierul Orban ştie că moţiunea de cenzură va trece şi de aceea se agaţă disperat de tot felul de contestaţii la Curtea Constituţională! Domnule Orban, Parlamentul României nu este în vacanţă, nu a avut vacanţă în această vară, s-a lucrat zi de zi! Nu confundaţi ce se întâmplă în Parlament cu vacanţele domnului preşedinte Iohannis: dese şi bine definite. Şi da, Guvernul răspunde şi în vacanţă, nu poate sta doar să consume trabucuri la Palatul Victoria! Să vorbeşti despre temeiuri constituţionale, când eşti primul Guvern, din ultimii 30 de ani, care şi-a angajat răspunderea pe legea bugetului şi a creat un precedent periculos pentru democraţie şi un derapaj de la echilibrul puterilor în stat, este cel puţin scandalos! Atunci puţin v-a păsat de temeiuri constituţionale şi legale„, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...