fbpx

Lanțul de restaurante Hercule își continuă expansiunea

Data publicării:

Lanțul de restaurante Hercule, deținut de Ștefan Mandachi, își continuă expansiunea și este în căutare de parteneri francizați pentru deschiderea mai multor locații în țară.

Deși în anul 2021 încă erau impuse restricțiile împotriva Covid-19, încasările restaurantelor Hercule au fost de 1,2 milioane de euro, în creștere față de anul anterior: „În ciuda restricțiilor cauzate de pandemie, încasările grupului Hercule pe anul 2021 au fost în creștere față de anii anteriori, atingând chiar un record – 1,2 milioane de euro. Pentru 2022, estimăm că încasările noastre se vor dubla. Fiind pe un trend ascendent, atât din punct de vedere al veniturilor, cât și al numărului clienților care ne trec pragul, strategia noastră de business pentru anul următor se va axa pe dezvoltare și pe deschiderea unor noi restaurante Hercule. În acest sens, ne căutăm parteneri francizați alături de care să ne extindem în fiecare colț al țării. 2022 este, cu siguranță, anul Hercule”, a declarant Gabriel Burlacu, manager Hercule, conform unui comunicat Mediafax.

Popularitatea brandului și existența unei clientele fidele sunt două dintre motivele pentru care mulți aleg să devină parteneri francizați. Taxa de franciză pentru deschiderea unui restaurant sub brand-ul Hercule este de 7.500 de euro, iar bugetul necesar este de 80.000-120.000 de euro în funcție de mărimea restaurantului.

Restaurantul Hercule urmează modelul lanțului de restaurante Spartan, deținute de aceeași persoană: „Hercule urmează același model de business ca și Spartan. Ne dorim să creștem, ne dorim să ne dezvoltăm, ne dorim să aducem lângă noi oameni care pot și vor să construiască împreună cu noi un brand puternic. Cifrele pe anul trecut pentru Hercule ne arată că există cerere, că avem potențial de creștere, că există piață în România, iar în 2022, tocmai asta ne dorim – să venim către clienții noștri și să ne extindem în fiecare zonă, în fiecare oraș din România”, a spus Ștefan Mandachi, fondatorul celor două lanțuri de restaurante, conform sursei menționate anterior.

Până în 2024 este prevăzut ca Hercule să ajungă la 20 de restaurante, urmând trendul de creștere al Spartan, celălalt lanț de restaurante deținut de Ștefan Mandachi.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Aproximativ 51 milioane de lei investiți în digitalizarea spitalelor din București

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat 9 proiecte...

41 milioane de lei investiți pentru modernizarea și digitalizarea școlilor din sectorul 1

Săptămâna aceasta a fost semnat un contract de finanţare...