fbpx

Horoscop 14 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinat ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Trebuie să fii cu ochii în patru, să iei decizii la foc automat și totul va fi excelent.

TAUR

Începi ziua cu rezolvări diverse ale unor demersuri administrative, trebuie să fii însă insistent, pentru că astfel vei fi surprins să constați câte ajutoare poți primi. Posibil ai proiecte personale și vei primi oferte profesionale și bani. Vei fi nevoit să iei decizii importante căci în fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată.

GEMENI

Ești nevoit să faci eforturi pentru a rămâne în echilibru în această zi. Ești predispus la a claca, motiv pentru care ești sfătuit să nu te arunci cu capul înainte fără să te asiguri, în gura lupului. Relația cu cei apropiați devine tot mai deficitară din punct de vedere emotional, pentru că și tu și ei, reacționați prin prisma propriului Ego.

RAC

Relația de cuplu se confruntă cu monotonia de ceva vreme, însă astăzi găsești magia de a reaprinde flacăra pasiunii căci vei avea și mai multe opțiuni de a petrece timpul împreună. Vești bune în sectorul profesional. Șanse, oportunități de avansare sau rezolvări ale unor probleme care ți-au dat bătăi de cap în ultima perioadă.

LEU

Te elibereazi de tot ce nu-ți face bine, iți achiți datorii. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinat în ceea ce privesc schimbările din viața ta. Lucrezi contracronometru pentru că ai deadline-uri și pot apărea negocieri și discuții cu diverși colaboratori sau oameni interesați de munca ta. Deasemenea se poate pune problema încheierii unui contract cu desfășurare pe termen lung, un contract important profesional sau iei niște decizii foarte bune pentru promovarea ta.

FECIOARĂ

Simți mai intens totul, îndeosebi afecțiunea partenerului. Ai un tonus foarte bun și de aceea lucreazi cu spor. Rezultatele excepționale pot schimba destinul schimba destinul unei munci, sau al unei colaborări datorită implicării tale și a modului în care nu te lași dezarmat, dezamăgit, nu ești critic și vezi lucrurile bune, mai mult decât pe cele care nu funcționează.

BALANȚĂ

Atmosfera din cuplu devine tot mai vulcanică, iar pasiunea dintre voi scade tot mai mult. Ai tot timpul câte o nemulțumire, multe dintre ele nefondate care îi pun la încercare nervii partenerului. Însă mare atenție căci știi proverbul acela: „Gura bate…”. Profesional, lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte.

SCORPION

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune, iar  comunicarea din relație are de suferit din cauza asta. Inspiră profund, fă o pauză, relaxează-te căci astrele au alte planuri cu tine. Karma este în continuă dezvolatare pe plan sentimental, căci urmează o perioadă bună din punct de vedere sentimental și multe planuri împreună. În sfârșit îți poți trăi iubirea cu multă pasiune, liniște și echilibru.

SĂGETĂTOR

Nu ești pregătit să dai uitării pe cineva, lucru care te îngreunează în a aduce ceva nou în viața ta. Din punct de vedere profesional, idei noi de afaceri, soluții noi în munca pe care o faci. Colaborări minunate cu oameni de la lucru, pot veni cu o ingeniozitate în problemele tale. Vibrația energetică pe care o resimți pe te ajută să îți duci la îndeplinire obiectivele.

CAPRICORN

Preocupat de bani, te mobilizezi să îți depășești niște limite, complexe sau încăpățânare, ceva ce te înfrânează în a progresa. Îți găsești resursele materiale care să fie puse în practică. Pentru a fi sigur că lucrurile vor lua forma pe care ți-o dorești, trebuie să rămâi mereu conectat la acele emoții constructive care te ajută să îți menții intactă motivația. Astrele te vor ajuta să fii mai atent cu privire la viața amoroasă.

VĂRSĂTOR

Ești foarte popular, foarte dezinhibat, ai multă dezinvoltură și îi ajuți și pe cei din preajma ta să fie naturali. Pe de altă parte ai idei foarte valoroase și faci lucrurile în propriul tău stil. Ai nevoie de această libertate pe care ți-o iei oricum. Zile bune din punct de vedere financiar, ori ai idei care produc bani, ori vin banii lejer dacă lucrezi cu inima deschisă. 

PEȘTI

Ceața din relația ta se va risipi si soarele va ieși. Ați decis de comun acord să lasați de la voi și să faceți unele compromisuri pentru a fi fericiți împreună. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase „părți” ale vieții tale. Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...