fbpx

Horoscop 13 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Siguranță și stabilitate, acestea sunt cele două cuvinte care ar descrie cel mai bine această zi. Dacă ești parte a unei povești de iubire, o vei duce la un nivel emoțional înalt, te vei reconecta spiritual cu partenerul. Se întrevăd noi începuturi sau cu o nouă abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vieții. Te bucuri de toată susținerea astrelor din punct de vedere profesional. Ascultă-ți instinctul și vei avea parte de o schimbare remarcabilă la locul de muncă. Numeroase şanse şi oportunități se vor deschide în faţa ta pentru a evolua pe mai multe planuri.

TAUR

Este o zi mai aglomerată, iar pe de altă parte, cineva din anturajul tău iți dă o stare de neliniște, de confuzie, de instabilitate.  Încearcă să te concentrezi cât mai puțin azi pe ceea ce ai de făcut și cât mai mult pe oamenii din jurul tău. Vei avea ocazia să conștientizezi care sunt greșelile făcute în dragoste, vei avea ocazia să (te) ierți, să accepți că ai greșit și să înveți lecția astfel încât să depășești o situație sentimentală.

GEMENI

Înțelegi mai multe lucruri, clarifici, pui lucrurile în ordine și vei fi destul de mulțumit de cele realizate până la sfârșitul zilei. O problemă care te-a preocupat mult în ultima perioadă revine azi, dar ar trebui să o iei ca pe un semn că trebuie să îți schimbi abordarea. Este o perioadă în care poți avea parte de schimbări majore, mai ales de direcție profesională, dar și de direcție personală, însă mare atenție la deciziile profesionale pe care le iei.

RAC

Ai parte de o zi liniștită, iar practicile spirituale precum rugăciunea sau meditația te vor ajuta enorm. S-ar putea să ai parte de niște conștientizări remarcabile la capitolul credințe și filozofii de viață, care vin în urma unor frământări, unor temeri trezite, unor interiorizări care nasc întrebări existențiale, în urma unei reconectări la trecut.

LEU

Vei renunța la ceva ce ți-a făcut rău, la ceva ce este toxic pentru tine. Este un moment foarte bun să vindeci frici, angoase, răni sentimentale, chiar traume sexuale. Vor exista evoluții surprinzătoarea în viața ta sentimentală, lasă-te purtat de val. Rațiunea ar putea fi cea care îți va pune bețe în roate în acest moment al vieții, însă nu trebuie să cedezi. În relația cu partenerul vei avea parte de confuzii greu de remediat. Ascultă-l înainte de a trage concluzii greșite!

FECIOARĂ

Ai parte de o zi dinamică și s-ar putea să simți nevoia de a te apropia de cei din jurul tău. În relația cu partenerul de viață apare o nevoie de iertare, de vindecare a unor dezamăgiri aduse de acesta. Profesional pot veni noi oferte, însă nu accepta orice contract de colaborare sau orice impunere a superiorilor, dacă acestea nu sunt în acord cu funcția și statutul tau sau cu principiile tale.

BALANȚĂ

Scapi de o obligație socială și investești în fericirea și liniștea ta. În plan sentimental, posibil să apară unele ciocniri de opinie cu partenerul de viață. Dorinta de a te certa cu partenerul te poate împiedica să te controlezi în a spune ceea ce nu ar trebui spus, astfel încât îl vei determina să vrea să se depărteze tot mai mult de tine. Profesional vei avea parte noi provocări care pot aduce beneficii și semnarea unor noi contracte peste hotare.

SCORPION  

Te bucuri de o evoluție remarcantă în casa iubirii și a creativității. Este o perioadă de mare inspirație artistică și afirmare creativă. Sentimental te reconectezi la persoana iubită, refaci legăturile mult mai strânse ca până acum. De asemenea, norocul se va transforma în fața ta. Îți folosești abilitățile creative, sau vei pune în aplicare noi idei care îți vor aduce nu numai un mare succes, ci și venituri uriașe. La locul de muncă se preconizează schimbări importante, deasemenea există posibilitatea schimbării domiciliului.

SAGETĂTOR

Vei primi niște vești legate de o investiție din trecut și vei fi nevoiti să iei o decizie cu privire la acest aspect. Analizează foarte bine părerile pro și contra, astfel vei primi răspunsul fără a-l căuta. Acum este un moment minunat pentru a începe să ai grijă de tine. Poti chiar să îți schimbi radical aspectul. Evită extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Oscilările financiare vor fi frecvente, de aceea nu te vei putea baza pe precizie. 

CAPRICORN

Iei decizii pripite pe care le poți regreta mai târziu. Vor exista și discuții cu partenerul pe care trebuie să le clarificați pentru a stabili dacă vă îndreptați împreună în aceeași direcție sau este cazul să luați lucrurile mai încet. Nici în sectorul financiar nu este totul roz. Va exista un deficit de fonduri așadar, nu face cheltuieli inutile.

VĂRSĂTOR

Foarte confuz în această zi, iar acest lucru se va reflecta și în relația pe care o ai cu cei din jur. Pe de altă parte, energia de care beneficiezi te va ajuta să treci mai ușor peste această perioadă. Vei fi inspirat să închizi unele capitole sau relaţii şi să pășești spre experienţe noi, de pe urma cărora vei câştiga o sumă frumoasă de bani.

PEȘTI

 Treci de la o stare la alta în această zi. Îţi va fi din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut. Vei fi capabil să închizi anumite capitole şi să ai parte de un nou început lângă altcineva. Învață să faci față situațiilor în care există gândiri agitate, idei neclare, iar anumite șanse se concretizează mai greu. Totodată, este momentul să înveți să te iubeaști mai mult, să te vindeci pe interior, să-ți acorzi o a doua șansă în relația cu tine, să-ți dai mai multă valoare.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...