fbpx

Grupul de IT Cegeka România este din nou în creștere

Data publicării:

Grupul european de IT Cegeka continuă să crească de la an la an. Acesta a îngregistrat o creștere cu 17,9% mai mare decât în anul 2020.

Cegeka are sediul în Hasselt, Belgia, iar acesta continuă să crească de la an la an. Anul trecut, grupul tehnologic a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 744 de milioane de euro, reprezentând o creștere de 16% față de anul precedent. În 2022, Cegeka sărbătorește succesul în urma investițiilor din anul 2021, dar și aniversarea acestora de 30 de ani de activitate.

Despre frumosul succes al grupului de IT a vorbit și Lucian Butnaru – Country Director, Cegeka România: „Cegeka România a avut un alt an fantastic. Am obținut o creștere de 17,9 % față de 2020, demonstrând stabilitatea și adaptabilitatea noastră în fața turbulențelor economice și a crizelor continue din domeniul sănătății. Această creștere este atribuită în principal dedicării și muncii neîntrerupte a echipelor noastre, precum și a portofoliului nostru solid și diversificat de servicii, care s-a dovedit a fi extrem de valoros pentru clienții existenți și noi cu ambiții in transformarea digitală”.

În plus, grupul tehnologic a lansat anul trecut cea de-a doua ediție a Cegeka Academy, un program destinat absolvenților STEM din toată România. Programul acestuia a fost în întregime online și a pus în legătura studenții cu mentorii Cegeka, dar și cu profesioniștii din resurse umane, conform sursei menționate anterior.

În prezent, Cegeka România are peste 750 de angajați, iar la nivel european, grupul are peste 5.500 de angajați.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...