fbpx

Donează sânge și primești invitație la CODRU Festival

Data publicării:

CODRU Festival oferă invitații celor care vor să salveze vieți prin donarea de sânge. Această campanie încurajează spiritul civic, dar și participarea la evenimente culturale.

„Ne dorim să venim în ajutorul cadrelor medicale şi să le oferim donatorilor o bucurie. Din păcate România are cei mai puţini donatori din Europa, motiv pentru care orice campanie de donare de sânge este binevenită pentru a salva cât mai multe vieţi, iar noi vrem să dăm o mână de ajutor”, a spus Victor Balaniuc General Manager CODRU Festival.

Pentru ca nevoia de sânge să fie acoperită, este nevoia de 120 de donatori pe zi: ,,vara, mai ales, sunt multiple cazuri grave care vin la unităţile de primiti urgenţe ale aspotalelor, iar noi trebuie să fim pregătiţi pentru că boala nu îşi ia concediu”, a adăugat Rodica Lighezan, Director al Centrului Regional de Tranzfuzie Sanguină Timişoara.

Cei care vor să doneze sânge o pot face  la Centrul de Tranfuzie Sanguină din Timişoara, str Martir Marius Ciopeg nr 1, între 20 iulie – 5 august. Aceștia trebuie să vină cu adeverinţa de donator până la 20 august CODRU Urban Garden (Cazarma U, Piaţa Mărăşti nr.1, de miercuri – duminică 12:00 – 23:00) să își ridice accesul de o zi la festival.

Regulile care trebuie respectate înainte de a dona sânge se găsesc aici: https://www.ctstimisoara.ro/doneaza/.

CODRU Festival este un festival anual de muzică și artă eco-friendly, multicultural, dublat de acțiuni de plantare și ecologizare a pădurilor. Festivalul are loc în Pădurea BISTRA la doar 4 km de Timișoara.

Printre artiștii care vor cânta anul acesta se află: Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu şi Lupii lui Calancea, Paraziţii, Şatra Benz, Coma, Implant pentru Refuz & Quartet, Dirty Shirt, Luna Amară, Amuly, Culture Shock şi Alex Super Beats.

 

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Centru de Mari Arşi în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din...