fbpx

Bill Gates și masca de protecție

Data publicării:

Bill Gates a spus într-un interviu că purtatul măștii de protecție este similar cu purtatul pantalonilor, este ceva normal. Miliardarul mai sune că purtatul măștii de protecție a devenit un subiect politizat, și că deși finalul pandemiei este aproape, ar trebui să purtăm mască de protecție în continuare.

„Nu mi se pare că a purta mască este așa o mare problemă. Adică, le cerem oamenilor să poarte pantaloni. De ce purtarea măștii a fost politizată? Nu mi se pare că a purta mască este așa o mare problemă. Adică, le cerem oamenilor să poarte pantaloni. De ce purtarea măștii a fost politizată?”, a spus Bill Gates.

Bill Gates a criticat SUA pentru modul în care a gestionat pandemia de coronavirus, afirmând că răspunsul SUA în fața pandemiei de coronavirus a fost „slab”. Însă a lăudat administrația Trump pentru finanțarea cercetării și dezvoltării de vaccinuri derulate prin intermediul proiectului Operation Warp Speed. Totodată, acesta a donat 1.75 de miliarde de dolari prin intermediul fundației sale pentru a ajuta dezvoltarea de vaccinuri și tratamente anti-COVID.

„Am finanțat foarte mult tot acest proces de producție de vaccin. Patru din primele cinci vaccinuri au fost finanțate de BARDA – sector public SUA. Și asta ne demonstrează că ne apropiem de final. Vaccinurile acestea sunt adevărate miracole. Mulțumesc lui Dumnezeu că sectorul privat a scos-o la capăt, primind bani de la Guvern”, a declarat Bill Gates.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

România este prezentă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid

ARCO Madrid, unul dintre principalele târguri de artă contemporană...

Pentru prima dată de la începutul războiului, Putin pleacă din Rusia

Războiul ruso-ucrainean a izbucnit la data de 24 februarie,...

Curtea Supremă din SUA a stârnit numeroase reacții în urma deciziei de a interzice avortul

Atât liderii internaționali, cât și oamenii obișnuiți au avut...

O copie rară a primului volum din seria „Harry Potter” va fi scoasă la vânzare

Cartea  "Harry Potter and the Philosopher's Stone" va fi...