fbpx

Biblioteca Digitală Upper.School este pregătită de lansare

Data publicării:

Upper.School pregătește lansarea bibliotecii digitale. Platforma va cuprinde peste 2.300 de lecții de matematică, fizică, informatică, chimie, astronomie și lingvistică.

Lansarea Bibliotecii Digitale este o inițiativă unică din zona platformelor educaționale. Aceasta reprezintă o sursă nelimitată de cunoaștere pentru copiii care își doresc să afle mai mult decât lucrurile predate la școală. Platforma va cuprinde peste 20.000 de probleme selectate și soluții și peste 2.500 de materiale de curs. În plus, inițiativa vine și în sprijinul părinților, aceștia vor putea fi la curent cu progresul copiiilor, conform unui comunicat Mediafax.

Tot spre atenția copiiilor, Adrian Dragomirescu, CEO Upper.School a declarat că: „Ne dorim să le arătăm elevilor motivați să învețe mai mult că se pot autodepăși. Că dacă ei, în primul rând, își doresc mai mult, pot avea parte de sprijin real din partea profesorilor și că, într-un mediu cum este Upper.School, se vor simți cu adevărat capabili de a-și atinge cele mai mărețe visuri”. Acesta a mai adăugat și: „Credem într-un sistem în care elevii aleg să participe la un anumit curs pentru că sunt cu adevărat interesați de acel domeniu și, prin urmare, le oferim tot ceea ce au nevoie practic pentru a afla cât mai multe”.

Platform va integra toate componentele necesare care vor ajuta copiii în procesul de învățare într-un mod prietenos cu utilizatorii. Biblioteca Digitală Upper.School promite un meniu intuitiv care va ajuta la găsirea cu ușurință toate sesiunile de curs înregistrate, conform sursei menționate anterior.

Upper.School este o comunitate creată în anul 2020 și are misiunea de a oferi educație STEM de cea mai înaltă calitate. Aceasta reunește o rețea de profesori cu o reputație incontestabilă și o platformă digitală care să integreze programe de învățare superioară.

Categorii:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Din septembrie, interacțiunea cu persoanele juridice se va desfășura exclusiv online

Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3 continuă...

Robochat Maria, primul consilier vocațional digital

Primul consilier vocațional digital a apărut și se numește...

500.000 euro au fost alocați pentru aplicația L!NK de către MOCAPP

MOCAPP a alocat 500.000 de euro pentru aplicația L!NK...